Има примамлива цена, за низ дома... Ем boćanje-то гратис. Јас за х-м*де дадоов 2200, па за ова.. Само прво ми се увеа кајфун прајм и некој други работи, ама да не ги снема покемониве. Ма со него ќе се шетам, ми е гајле нека се смеат, -50% си се -50% 
Сѐ додека менуваш глави ќе бидеш нубче.До кога се рачуна нубец?
Да не не си го натопил одкако си го сменил па си влечел на суво?Дечки, пред некој ден сменив греач, (Ендура Т22) и од денес при секое повлекување осеќам мирис и вкус на изгорено. Не е ваљда дека пак треба да мењам греач? Пошто претходно мењав на 3 недели, ама откако ми рековте дека отприлике на 7 до 10 дена е пожелно, така и почнав. Последниов греач е сменет пред 3 дена. Чудно..И уште нешто да прашам. До кога се рачуна нубец? Скоро 1 година вајпам. Почнав со Ендура т18, кратко време IJust2, па пак Ендура. Моментално Ендура т22. Прашувам, пошто нели ЕндураТ22 и Т18 се стартер кит, па кога е препорачливо да идам ниво даље, (како и да се вика нивото после стартер китствоМуабетот е, ете , ми замириса на изгорено, дај друга да купуем
Ама сериозно, би сакал една од тие подобрите да се почастам, па да си имам 2.
Моментално терам чоколада течност црна ко катран а греачот жицата не се познаваСѐ додека менуваш глави ќе бидеш нубче.
Ако мислиш дека си достигнал некое ниво/плафон со стартер китството, следен предизвик треба да ти е да почнеш со Rebuildable (RBA). За да ти е полесно со преминот, Кајфуните ти се најлесни за билдање, зависи дали бркаш МТЛ или дирек инџекшн. (V3 Mini / V5 / Prime)
Ќе си најдеш и едно ДНА модче и ќе бркаш работа.
Менување глави зависи најмногу од манџата. Манџи шо имаат засладувач (Sweetener) се најголемо зло, оти благото се лепи за греачот и го гуши. Со тутунски (555, Дромедари/Пирамида) најдолго траат греачите, па и овошните донекаде.
.Дечки, пред некој ден сменив греач, (Ендура Т22) и од денес при секое повлекување осеќам мирис и вкус на изгорено. Не е ваљда дека пак треба да мењам греач? Пошто претходно мењав на 3 недели, ама откако ми рековте дека отприлике на 7 до 10 дена е пожелно, така и почнав. Последниов греач е сменет пред 3 дена. Чудно..И уште нешто да прашам. До кога се рачуна нубец? Скоро 1 година вајпам. Почнав со Ендура т18, кратко време IJust2, па пак Ендура. Моментално Ендура т22. Прашувам, пошто нели ЕндураТ22 и Т18 се стартер кит, па кога е препорачливо да идам ниво даље, (како и да се вика нивото после стартер китствоМуабетот е, ете , ми замириса на изгорено, дај друга да купуем
На смок Tfv8 baby 0.4ома ми тераат и по 45-50 дена. Шарло колега прај како што мислиш дека треба. Ја за ова послушав и на 15 дена менував.Кога оставив да видам колку ќе издржи ме изненади.За жал, заминат е греачот и да, некои фабрички така се погодени или си заборавил да се натопи добро. Во најлош случај имам сменето 2 во рок од 3-4 дена, не знам дали е јузер ерор бидејќи не беше моја цигарата али за да се уверам, повлеков... каква грешка. Додека повлекував ми рече "абе нешто црвено светит внтре" и вистина, само шо ќе стегнев за секунда горниот греач се усвитуваше.
Продолжи да го менуваш на 3 недели, сам ќе ти кажи кога му е време, очигледен симптом е мирисот на изгорено а ако не тоа тогаш ќе имаш помалку чад и вкус,не би одел повеќе од месец дена, тогаш би го сменил.
Во секое време можиш на горниот греач (жица) една инспекција да му напреш, да видиш дали е црн или памукот под изгорен.
Во врска со нубштината, искрено јас ти завидувам, камо да можев ко тебе, 1 мод 1 атомизер и терај ама не, мора да ги имаме сите. Метузалем пак ептен буквално то го свате и Сквонкачу зеде.
Дечки, пред некој ден сменив греач, (Ендура Т22) и од денес при секое повлекување осеќам мирис и вкус на изгорено. Не е ваљда дека пак треба да мењам греач? Пошто претходно мењав на 3 недели, ама откако ми рековте дека отприлике на 7 до 10 дена е пожелно, така и почнав. Последниов греач е сменет пред 3 дена. Чудно..И уште нешто да прашам. До кога се рачуна нубец? Скоро 1 година вајпам. Почнав со Ендура т18, кратко време IJust2, па пак Ендура. Моментално Ендура т22. Прашувам, пошто нели ЕндураТ22 и Т18 се стартер кит, па кога е препорачливо да идам ниво даље, (како и да се вика нивото после стартер китствоМуабетот е, ете , ми замириса на изгорено, дај друга да купуем
Сѐ додека менуваш глави ќе бидеш нубче.
Ако мислиш дека си достигнал некое ниво/плафон со стартер китството, следен предизвик треба да ти е да почнеш со Rebuildable (RBA). За да ти е полесно со преминот, Кајфуните ти се најлесни за билдање, зависи дали бркаш МТЛ или дирек инџекшн. (V3 Mini / V5 / Prime)
Менување глави зависи најмногу од манџата. Манџи шо имаат засладувач (Sweetener) се најголемо зло, оти благото се лепи за греачот и го гуши. Со тутунски (555, Дромедари/Пирамида) најдолго траат греачите, па и овошните донекаде.
Не знам дали сум достигнал плафон со стартер, пошто не знам што се очекува понатаму. Засладена манџа е аромата, или друго? Бркам усно и мислам да продужам исто, пошто не ми се свиѓа дробно, бар по искуството со IJUST2. Е сеа, ако збориме за вкусот, апсолутно поинтензивен беше на IJUST2, ама не го можам дробното сепак. Што ќе рече: Ако се постигнува истиот вкус со усно како оној кај IJUST2, тогаш нема подобра комбинација за мене. Да кажам дека ја терав жена ми у 2 АМ да ми мења греач и констатирав дека до тоа било! 3 дена греач! Па карање дека не го натопила убаво претходниот, па смешкиСѐ додека менуваш глави ќе бидеш нубче.
Ептен не сум од тие што им е интересно било што сами да чепкаат. Дури и греачиве на Ендура жена ми ми ги мења уштеДа не не си го натопил одкако си го сменил па си влечел на суво?
4 и пол години а мотав одма уште на его првите цигари поинтересно е сам да си моташ барем сега има youtube клипчиња има експерт да станеш за 10 минути. Се објаснето..
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Моментално терам чоколада течност црна ко катран а греачот жицата не се познава.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Да кажам дека ја терав жена ми у 2 АМ да ми мења греач и констатирав дека до тоа било! 3 дена греач! Па карање дека не го натопила убаво претходниот, па смешки![]()
Останува да научам да осеќам кога е за менување греач. Иначе Метузалем во неколку наврати ме советува да си терам со Ендурата и не е дека не го слушам, ама ете, си викам дај бе да сум во тек со вас другите, да имам и ја уште некојаЗа жал, заминат е греачот и да, некои фабрички така се погодени или си заборавил да се натопи добро. Во најлош случај имам сменето 2 во рок од 3-4 дена, не знам дали е јузер ерор бидејќи не беше моја цигарата али за да се уверам, повлеков... каква грешка. Додека повлекував ми рече "абе нешто црвено светит внтре" и вистина, само шо ќе стегнев за секунда горниот греач се усвитуваше.
Продолжи да го менуваш на 3 недели, јас ти пишав на 7-10 дена знам али ако е се во ред, нема потреба порано, сам ќе ти кажи кога му е време, очигледен симптом е мирисот на изгорено а ако не тоа тогаш ќе имаш помалку чад и вкус,не би одел повеќе од месец дена, тогаш би го сменил.
Во секое време можиш на горниот греач (жица) една инспекција да му напреш, да видиш дали е црн или памукот под изгорен.
Во врска со нубштината, искрено јас ти завидувам, камо да можев ко тебе, 1 мод 1 атомизер и терај ама не, мора да ги имаме сите. Метузалем пак ептен буквално то го свате и Сквонкачу зеде.
Ма таман работа, све си е супер! Фала.Сите ДТЛ греачи траат многу повеќе од МТЛ, Q2 греачите на Смок исто одат по месец дена.
Погрешно се разбравме минатиот пат со Ксимон, не сакав да му кажам на колку време да менува туку претпоставив колку време би турнал со неговиот начин на вејпање. Грешката исправена, @ksimon ако ти борџам греач кажи![]()
Е, вакво нешто деСе заљубив во модов:
Finder75-Shenzhen Thinkvape Technology Co.,Ltd-Powered by PageAdmin CMS
Сината боја изгледа страХотно добро. Плус е еден од поефтините DNA75 со две батерии.
Уште првиот пат Метузалем ми има кажано за ова со фабричките греачи. И така ќе да е. Пошто другата (полоша варијанта) е дека жена ми за инат не натопува ко што треба, за да ме нервираСамо да додадам дека можело да ти се погоди и лош грејач од мајка т.е. од фабрика. Ваљда е малку лотарија со грејачите како ќе се погоди.
Абе кај си ти чичко Метузалем@ksimon Ти предлагам засега да го земеш само модот кој ќе ги задоволи сите твои потреби за било што најмалку 2 години, па да видиме што понатаму. За мотање треба материјал, добри очи, мирни раце, знаење на омов закон... а најмногу време.
Пробај ја и Ендурата на него, ако нема воздух, ќе смислиме нешто со гумички.
И тоа почекај, на католички велигден (1 април) би требало да има попуст.
@ksimon МТЛ Стартер за билдање предлог од мене: Pico+Prime.
Полесно за користење и помало за во џеб ако најдеш, јави ми.
Освен Doggy+Pico фала богу, само шо кутрето има за нијанса покомплицирано билдање.
Погледнете го атачментот 62989
Од каде можам во МКД да си порачам ваков комплет, сакам да пробам да ги оставам цигарите?
Со 2.5% е идеално мислам. Ама ќе треба да одстои минимум 3 недели. Јас тутунскита ги чувам на соодветно и минимум 1 месец.2.5 до 3%
Од каде можам во МКД да си порачам ваков комплет, сакам да пробам да ги оставам цигарите?
@Sharlovski иле некој друг aко има на лагер да ти продаде нова Endura Т18. Мислам дека би ти одговарало најдобро.
Комплетот погоре е со танк за мотање на жица. Може да си најдеш PICO (или Istick) батерија со Ego One Mega V2 танк и купечки грејачи ама ќе ти дојде поскапо. Ендурата ти е најдобра опција мислам.
Кој ќе чека...3% им шибнав, нека киснат сега
Ашто е поентава со зрењево, што би било ако шибниш одма?
Немам ништо за жал а и не знам каде би можело да се купи нешто слично а добро, ќе мора опција чекање од Кина.
Најдов на реклама 5 некој тип од Аеродром-СК има што мислите за ова
iStick Pico:
Dimenzii: 45mm*23mm*70.5mm
Thread type: 510 thread
Baterija: Visokokvalitetna 18650 baterija, jacina 3000mA 30A
Output mode: VW/Bypass/TC(Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3) mode
Izlezna moknost : podesuvanje od 1 do 75Wati
Opseg na Otpor : 0.05-1.5ohm (TC modes)
Resistance range:0.1-3.5ohm (VW/Bypass mode)
Opseg na Temperatura : 100-315℃/200-600℉ (TC modes)
Dostapna Boja: Crna, Bela, Srebrena, Siva
MELO III Mini:
Diameter: 22mm
Length: 55mm
Kapacitet: 2ml
Thread type: 510 thread
Material: 304 nergjosuvacki celik
Boja: Srebrena
Vo paketot sleduva:
1×iStick Pico
1x LiON Baterija 3000mA
1×MELO III Mini Atomizer
1×EC 0.3ohm glava
1×EC 0.5ohm glava
2×rezervni gumicki
1×USB kabel
2×Upatstvo za Upotreba
И уште едно многу побитно прашање за течности каде да е обратам? Сакам некој ментол вкус (пушам Лаку со ментол вкус и црвено малборо) ќе ми требаат слични на тоа и со повеќе никотин претпоставувам