MikickoHC
user
Арјен од сите 26650 ми ја препорача овааЈа нема веќе сега ја барав да ја постирам. Ама 26650 не е како 18650 кога ќе ја потрошев 2 третини губеше сила
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Арјен од сите 26650 ми ја препорача овааЈа нема веќе сега ја барав да ја постирам. Ама 26650 не е како 18650 кога ќе ја потрошев 2 третини губеше сила
Кумац ја сум заборавил. Е оваа ја имав@MikickoHC
Што батерија зеде за тие парички?
Нр бев воопшто задоволен од батеријата на 75W мод не користен повеќе од 40WЗначи овие се уште недоквакани батерии изгледа.
Јас овие ги користам имам 2 од нив и немав никаков проблем. NKON | Efest IMR26650 5000mAh - 18A - 26650 size - Rechargeable batteriesЗначи овие се уште недоквакани батерии изгледа.
Јас овие ги користам имам 2 од нив и немав никаков проблем. NKON | Efest IMR26650 5000mAh - 18A - 26650 size - Rechargeable batteries
Едит:Ако имаш потреба може да ти позајмам едно да ги пробаш па ќе се одлучиш.
Вака со шотој пак може да тегни
Инаку Гокица со споменатата батерија можеш да тераш безбедно до 45w на 3.4v, а како што гледам ретко кој се пари на повеќе. За мтл да не прајме муабет.
Почекај зашто парите знаат од 3 до 5 дена да ги врататАко може некој да ми даде совет. Нарачав пред 10 дена на fasttech, уште немаат на лагер и ми викаат за минимум 7 дена би имале. Се мислам дали да ја откажам нарачката и да нарачам на hotecig. Ќе стаса побрзо или да чекам од фт? Се работи за Ендура Т22, значи не ми е битна разликата во цената туку која опција ми е побрза. Поздрав до вас.
Испратено од [device_name] преку IT.mk форум апликација
Не ми се брза, само си експериментирам така да и од фт да ги почекам нп. Што знам, да секако дека е боље со тие со неотпорни краеви, ама па еве а2 тера недела дена, па ќе видам ќе направам неколку комбинации дур го чекам истекот^ Аромашите имаат тракинг. Разгледај во order details.
Пази да не ги прегориш изолаторите на Т2. Не се предвидени за 20 вати.
За тие клиромизери, жица што потенка можеш. За да се загрева брзо (и брзо да заврши работа пред да ги изгори изолаторите), а и зашто нема место, иако е потешко да се работи со тенка жица.
Од капките не би требало да има опасност од здравствен аспект (иако никогаш не се знае), тоа е истото што би и го вдишал. Се разбира, освен ако не е премногу, не чини да го пиеш. :hay:
Прскањето е штетно за грејачот (кажува дека нема доволно течност на некое место и тоа место ќе се прегрее и ќе прегори или по долго користење ќе испушта штетни материи. Изгледа ти треба повеќе памук низ грејачот. Или едноставно прска затоа што му е преголема снага.
Грејачи за клиромизерите, како што реков, за да не ги горат изолаторите, строго NR-R-NR жица (краевите се Non-Resistant жица), на пример овие. Или овие веќе намотани (зависи дали ќе ги собере). Не можеш да најдеш изолоатори да ги замениш и ќе треба да ги фрлиш клировите ако ги изгориш. Аха, еве ги главите кај биле, па тоа не е толкав проблем.
Имам многу такви жици и ќе ти дадам, но денеска (понеделник) немам ни минута слободна, а можеби и вторник.
Жена ми се кандиса да ја користи ендурата. Ми се направи мерак и толку ми требаше. Моите ентузијастички пориви (читај пориви за трошење пари) се разгореа. Правец во амбрела и го ѕивнав Istick Power 80w со ego one mega v2. Кој ќе чека од фастек месец дена
Чекам да го распакувам и да видам што како вечерва.
Инаку фастек ти било царско. Во последен момент изгледа ја откажав нарачката на SD (DNA) 20w. Па си го нарачав кајфун прајм (копијата што ми ја посочивте). Само што нарачав ми текна и друго нешто ама веќе немаше кансел и беше реди фор шипинг. Остана и некој динар како гифт сертификејт за во иднина (ваљда за велигден).
Ако ти е купен пред помалку од 6 месеци, прашај ги Фастек (или од каде и да си го купил, но другите даваат пократко гаранција, ако даваат).
Инаку прашај ги Hcigar на Фејсбук или на Али или ако најдеш на некое друго место. Гледам дека одговараат, а на линкот на Али има клик за сервисен центар.
Од кратко пребарување, не најдов на некој да му се скршил овој дел или да го има да се купи посебно.
Чичко Метузалеме, имам една молба / барање до тебе.Ќе ја искршам глупата пластика и ќе си принтам мој мод. И така е невозможно да се „работи“ со него затоа што е топка (не можеш да го ставиш на маса без неговото постоље), а и екранот е затворен.
DNA75 плочка е 50$ од Еволв, може да се најде и за 34$, но со шипинг пак доаѓа толку.
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден