Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Dreamspark клучеви за членовите на IT.com.mk [02.07.2009]

HijackHacker

poweruser
21 февруари 2008
5.112
305
www.gorjan.rocks
Како и секогаш, Македонскиот ИТ Форум продолжува да Ве наградува! :)
Оваа рунда на награди ќе биде слична како и претходната, но бројот на наградени ќе биде многу поголем.

• Награда: DreamSpark клуч со трајност од 1 година
  • Добитници: Сите што ќе се пријават (видете подоле како)
А што всушност е DreamSpark клуч и за што ќе Ви служи?
Тоа е проект на Мајкрософт кој им овозможува на одредени корисници да добијат привилегии, т.е. да имаат бесплатен пристап кој Microsoft софтвер наменет за развој. Сите членови кои ќе го добијат овој клуч, една година ќе имаат целосен пристап да ги симнат и лиценцираат долунаведените продукти:

• Windows Server 2008
  • Windows Server 2003
  • Visual Studio 2008 Professional
  • SQL Server Developer
  • xna Game Studio 3
  • Robotics Development Studio 2008
  • SQL Server Express
  • VirtualPC
  • и многу други.
А како пак да се пријавите за клуч?
Се што треба да направите е во одговорот на оваа тема вметнете зошто токму Вам треба да Ви доделиме еден ваков клуч, и за што планирате да го користите, т.е. која од понудените апликации да ги користите. На првите 100 пријавени со вметнат разлог, клучевите ќе им бидат доставени по ПП во рок од 1-2 работни дена. :)

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Потребен ми е за Visual Basic 2008, и мене да ми го дадете дека сум прв :))

HijackHacker

poweruser
21 февруари 2008
5.112
305
www.gorjan.rocks
Не заборавајте да го наведете делот „Зошто токму Вам треба да Ви ги дадеме„. Малку како на интервју да заличи :)

petar.bt

lurker
12 август 2007
735
25
Windows Server 2008
сакам да си напрам дома една мала мрежа и да учам за мрежи:D

RFox

hello world
13 септември 2008
380
31
Windows Server 2008
Имам работено (практична настава) со Windows Server 2003 на сервер во една фирма и баш би сакал да ја видам разликата на еден “посериозен“ОС со што би го искористил баш како форум колегата погоре за мрежи и правење свој Data server.

Fiasco

poweruser
2 март 2008
3.036
203
404
www.igorjanevski.com
Visual Studio 2008 Professional и SQL Server Express
Веќе 2 години ги студирам овие области на факс, па бидејќи веќе ги завршивме, сакам самостојно да продолжам со надоградување на знаењето.

feit

lurker
12 февруари 2009
684
44
Visual Studio 2008 i SQL Server Express поради тоа што тоа ми го налага факултетот :) и за да не користам пиратски верзии :(

sdarko

user
28 септември 2008
1.051
64
# Windows Server 2008 - сакам да си направам мрежа дома и да ги проучам мрежите бидејќи би сакал да станам нетворк админ во иднина.

# Visual Studio 2008 Professional - Почнувам да учам GUI со C++ така да мислам дека ке ми биде потребно ова чудо.

# SQL Server Express - Во некоја подалечна иднина сакам да започнам со датабази за половина година на пример

# VirtualPC- отсекогаш сум сакал да го проучам ова чудо велат дека е многу добро.

Мислам дека ова се одговорите кои ги баравте:D

vik

user
14 април 2007
1.936
32
Епа вака...

Последно време гледам дека и Мајкрософт ги бивало за нешто.
Поточно .NET и WPF. Се заинтересирав за нив и гледам дека би можело нешто интересно и корисно да биде. И бидејки сум во процес на учење би било супер ако можам да работам со нив на лиценцитани Мајкрософт алатки, одколку на пиратски или бесплатни верзии.

+ Сакам да видам како е да се работи со XNA Studio, оти е доста инресна платформа

with love, form me :)

whoeverest

read-only
13 април 2008
30
3
Би сакал да добијам DreamSpark клуч за да можам да симнам легална верзија на Microsoft Visual Studio 2008, а не да програмирам на кракната верзија што сум ја симнал од торенти..

Фала однапред, wHO.

s-t-o-l-e

read-only
26 јуни 2007
12
2
ако може еден клуч
студент сум на факултет за информатика и би сакам да симнам Visual Studio 2008
фала однапред

MusicFreak

lurker
18 јуни 2009
990
115
Би сакал да добијам клуч затоа што сакам да си го проширам знаењето со неколку од горенаведените програми

tonk@

hello world
17 февруари 2008
193
2
Студент сум на електро, сега втора година, учам за комјутерски системи. Дефинитивно ми треба еден од овие софтвери Robotics Development Studio 2008 и Visual Studio 2008 Professional.
Се надевам дека ке добијам. Фала :bravo:

Stranger0803

read-only
7 август 2009
7
0
Здраво, нов сум на форумов иначе се регистрирав на форумов токму заради ова, а иначе еве ја причината зошто сакам
Би сакал да добијам клуч затоа што сакам да си го проширам знаењето со неколку од горенаведените програми

eldiablo

Баниран/a
21 октомври 2008
820
48
Мене ми треба Visual Studio 2008, бидејќи сум студент по информатика и имам познавање од Visual Basic и C++, па ми треба за програмирање.

Поздрав.

darknessdimi

hello world
5 март 2009
224
5
би сакал Microsoft Windows 2008 за да пробам дома како одат мрежи и тие работи пошо почнав да учам нешто за нив пробав линукс па да видам како е со windows

mdN

hello world
26 јануари 2009
175
8
DreamSpark клуч за оригинално програмирање во Visual studio 2008..

Don't forget.. IT.com.mk Where information technology meets perfection!

overrated

hello world
8 мај 2008
191
4
И јас би сакал да добијам DreamSpark клуч за да можам да користам лиценцирани верзии на Visual Studio 2008 Professional и SQL Server Express, затоа што баш тоа студирам.
Благодарам

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно