U brzanje sum zaboravil da gi izvadam
Погледнете го атачментот 46690
Погледнете го атачментот 46694
Погледнете го атачментот 46696
Eve spremni cekaatsamo da stigne prevozot Astro ke te kontaktira vozacot za primopredavanje
ќе поминам утре ќе зеам една антенка и ќе ти ја донесам, ќе се чуеме по телефон за кое време да ја донесам
Предадена графичката и парична донација на @Daniel86 .
Понудата за складирање на компјутерите сеуште важи.
Пратено се што имав по членот @igor_xxxx за Скопје, големо благодарам до него!
Ако се најдат уште работи, ги праќам секако.
Даниел брате фала за грижата, не се секирај ќе ти донесам работа. Уште не сум ги уклучил сите компјутери и хардвер а знам дека има нешто што кашла, ми рекоа луѓето. Ептен бев неделава со обврски, викендов треба да ги поднамалам и да проверам што све е за кај тебе, па ќе се видиме сигурно.Видете дечки, ако имате и расипано нешто, донесете го. Искрено ќе ви кажам дека се обидувам да го поправам што е можно најбрзо, ако потрошам повеќе од пола саат у дијагностика, одма се расходува за делови и остатокот одма иде у канта.
Исто ќе биде и со на @smole картата, пуштам бенчмарк, ако крашне, трошам пола саат у дијагностика, и ако за тоа време не најдам очигледен дефект, пуштам фенот и ја палам цела карта, ако и тоа не помогне, правац канта. Ниту се исплати да се губи време, ниту пак може човек да биде сигурен дека ќе работи 100%. Можам да им фркнам по еден Reflow со флукс на сите чипови и тоа е тоа, АПП. Голема благодарност и до него за паричната донација, има мој збор дека ни денар нема да отиде некаде настрана или за погрешни цели.
@Tajson е очигледно доста добар човек, го пратам уште откако се зачлени, реков некаде по темиве дека човеков е душа човек и прав пријател, и во право бев. Ферчина невидена. Едно огромно браво за него, а и за сите други што помагаат. Познавам некои "газди" што 20 пати им спомнав за донацииве, само ме одјебуваат по кратка постапка, пун џеб пари, а ништо не сакаат да помогнат. Брате, напојувањето што ми го спомнуваше дека те зафркавале по сервиси и не ти го правеле, под итно да ми го донесеш у сервис и ти давам збор дека бесплатно ќе ти го поправам, ако се поправа нормално.
@Astro овој па, кога и да му се јавам, само трча некаде, само работи, само бревта по телефон, се познава дека човеков е ангажиран максимално и го молам дел од работата да ја препушти на мене, а не све сам да работи и да спие по 3-4 саати на ден. Значи Миле, молимте донеси нешто и кај мене, а не све сам да се мачиш и да трчаш, орајт? Реков, кој е расположен за работа, еве му клуч од кај мене дома, ќе добие делови и алати, нека работи колку му год воља, само под еден услов. Да не краде.... Да другарчиња, и тоа ми се случи деновиве, нема и не сакам да го спомнам кој е, а е член на форумов, нема ни да спомнам што е земено, само ќе кажам, арам да му е тоа што го земал. И тоа пред мои очи, како успеа ја не знам. @borcep има предност во моментов, а и имам огромна доверба во човекот, истото важи и за @bogoevski
Како и да е, ме радува што може народот да учи од млади дечки со големи срца како нас, ме радува што се ангажирате вака. Ај сега некој нека рече дека не не бивало како народ. Ајде.
Би замолил само една работа, сакам да му помогнам на еден член од форумов, и тоа што побрзо, ми треба мосфет од 250 волти 5 ампери dpak пакување, не можам никаде да го најдам, а не ми се чека месец дена од кина да стигне за да продолжам со дијагностика на апаратот. Се работи за лцд телевизор, и тоа на еден наш важен член, @SiPy` , верувам дека знаете зашто е важен.
Да напоменам, не постои друга опција освен DPAK пакување, FDD6N25 е оригиналниот и не сакам да импровизирам во случајов. Благодарам однапред.
И не само тоа. Капак на се е што имаат намера да се задолжат по [sic] многу поволни каматни стапки за да ги исплатат оштетените. Значи, океј, стварно не ми е поентата да мешам политика ама ем помош ем кредити одозгора на помошта кои ќе треба да ги враќаме сите ние.Многу елитизам се испили во земја која е 6,000,000,000.00 во минус а има и минимум стандарди за донирање.
"Би замолил само една работа, сакам да му помогнам на еден член од форумов, и тоа што побрзо, ми треба мосфет од 250 волти 5 ампери dpak пакување, не можам никаде да го најдам, а не ми се чека месец дена од кина да стигне за да продолжам со дијагностика на апаратот. Се работи за лцд телевизор, и тоа на еден наш важен член, @SiPy` , верувам дека знаете зашто е важен.
Да напоменам, не постои друга опција освен DPAK пакување, FDD6N25 е оригиналниот и не сакам да импровизирам во случајов. Благодарам однапред.
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 320GB SEAGATE 5900RPM SATAII ST3320311CS
2.190,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден