До петок не сум во Скопје, штом се вратам те барам.Ај донеси ја дур ми е метабото дома, ќе треба да го вратам за два дена, после нема да можам, треба да чекам месец дена да ми стигне лемната станица од кина. Веќе е нарачана, само да не заглави некаде недај боже.
До петок не сум во Скопје, штом се вратам те барам.
Тие се handmade btwтие црните чорапчиња
И уште нешто само, имам простор за тестирање и склопување ама ми фали едно обично биро. Ако некој има на заем за пар недели молам нека ми пише во ПП.
Дај некаков цртеж и димензии за масата јас ќе направам една - две?, па подарете ја заедно со компјутерите потоа, дефинирај поточно боја димензии дебелина на материјалДа подсетам, многу ми е потребно биро или маса.
Фала брате, доста великодушно.Дај некаков цртеж и димензии за масата јас ќе направам една - две?, па подарете ја заедно со компјутерите потоа, дефинирај поточно боја димензии дебелина на материјал
Фала брате, доста великодушно.
Нека биде тоа стандардно работно биро, рецимо димензија 65 на 125 височина стандардна, колку ли му доаѓа 60цм?
Боја ваљда бела, со бел кант и со бели/сиви ногарки, нешто стандардно, како тебе највеќе ти одговара.
Не знам дали една или две, мене ми терба една за да има на што да работам да не кршам грб, сега моментално на колена стојам. И една ако му треба дополнително на @Daniel86 , и тој кубури со простор.
@l1d0v1c не сум го отворил сеуште куќиштето, овој диск беше во кеса посебно. Ќе ти сторам абер подоцна за дискот во кучевиштето![]()
Секоја чест! Ти симнувам капа.Погледнете го атачментот 46612
Нешто вака би било возможно димензија 120 х 60 х висина 75 см е стандард, иверка д=16мм бела боја кантирани со бел абс (евентуално ако има некоја иверка со д=25мм би ставил како подобра опција, тоа утре ќе разгледам на работа), добивате ком.2 во Петок само ќе ми пишеш адреса и тел. за шоферот кај да ги донесе.
Не бе братче таман работа само нека се радуваат дечињата ќе направиме и повеќе ако треба.Секоја чест! Ти симнувам капа.
Ако трошакот за оваа работа е голем, се пријавувам да дадам пари за да не е све на твој грб.
Уште еднаш секоја чест!
Погледнете го атачментот 46612
Нешто вака би било возможно димензија 120 х 60 х висина 75 см е стандард, иверка д=16мм бела боја кантирани со бел абс (евентуално ако има некоја иверка со д=25мм би ставил како подобра опција, тоа утре ќе разгледам на работа), добивате ком.2 во Петок само ќе ми пишеш адреса и тел. за шоферот кај да ги донесе.
Moze, diskot treba a i ima eden celeron 420 na cie mesto moze da legne dualcorot.Јас имам еден WD 160 GB целосно исправен и Pentium D820 процесор, ако има некој кој може да ги однесе овие кај Astro од Аеродром/Центар/Кисела Вода можам да му ги донесам утре.
Кое време си таму тоа ми е на 5 минути од мене@Tajson Да поминеш батка по едно кафе да пиеме у сервис, помеѓу морски и полициската станица сум, 12 Македонска Бригада број 35.
И јас сакам да те видам чим работиш со вакви работи. Да ти порачам нешто.Кое време си таму тоа ми е на 5 минути од мене![]()
Кое време си таму тоа ми е на 5 минути од мене![]()
ДоговореноОд 9 до 6, кога сакаш помини на кафенце.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD RED Plus NAS 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD120EFGX
34.320,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N506TEAGLE OC-8GD
31.500,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 0.5m Gray Secomp, 21.99.0100-250