Ако си за сингл плејер дефинитивно Doom, ако сакаш мултиплејер, мислам дека е една од најинтересните игри Overwatch.Што е подобро со попустов, Doom или Overwatch? Поисплатливо е првото.
Па за сингл нема ни да ја купам.Ако си за сингл плејер дефинитивно Doom, ако сакаш мултиплејер, мислам дека е една од најинтересните игри Overwatch.
Не е баш добар мултиплејерот на Doom, според мене.Па за сингл нема ни да ја купам.
Doom некако пореално ми изгледа во однос на Overwatch, иако претходните серијали не сум ги играл. Вака ми фати око дека е на добар попуст.
Уште му држи цена Близард на Овервоч, стандардната верзија треба да чини 20-на евра. Ќе падне цената во иднина.Не е баш добар мултиплејерот на Doom, според мене.
retirement?Ако некој е заинтересиран продавам StarCraft II сите 3 делови плус сите Нова коверт мисии плус ElderScrollsOnline акаунт.... (ако ги купи некој во пакет двете игри, како бонус ви го давам Стим Акаунтот со CS GO и Unreal Tournament 3 Black Edition )
Сакам да ја купам Rocket League. Најевтино што ја најдов е на cdkeys за 7.49 €. Дали е страницава сигурна за купување, бидејќи до сега сум купувал само на steam, origin и g2a.
Бараат ектра 2 евра за плаќање преку PayPal, но можеби така ќе биде најдобро.Јас имам позитивно искуство со Instant-Gaming
Buy Rocket League Steam
1.5 евра не верувам да ти сменат многу..
Сакам да ја купам Rocket League. Најевтино што ја најдов е на cdkeys за 7.49 €. Дали е страницава сигурна за купување, бидејќи до сега сум купувал само на steam, origin и g2a.
попаметно немој оти ебау не гарантира за дигитален клуч ако нешто не е во ред барај на allcdkeys и имаш опција најефтино
My credit card reject four times on Instant Gaming! • /r/pcmasterraceСеднав денес да ја купам Rocket League на instant-gaming.com, сакав да ја платам со VISA на NLB, и ми ја одбија трансакцијата, а овие од банка ми ги резервираа парите.
Погледнете го атачментот 52364
Им пишав на NLB helpdesk-от да ми објаснат за што се работи, ќе ми одговореле во Понеделник. Некој со слично искуство да ме просветли за што се работи?
Си купил некогаш дигитален клуч од ибеј?попаметно немој оти ебау не гарантира за дигитален клуч ако нешто не е во ред барај на allcdkeys и имаш опција најефтино
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
ако му опиша на маил со како , за неколку дена парите ке ти легнат на сметка , имав иста случка / само што јас отидов на банка и пополнав еден документ иако ми рекоа можеше само да објасниш на емаил и ке средевмеСеднав денес да ја купам Rocket League на instant-gaming.com, сакав да ја платам со VISA на NLB, и ми ја одбија трансакцијата, а овие од банка ми ги резервираа парите.
Ми бараа screenshot од страницата дека е одбиена трансакцијата. Се надевам дека нема да има проблем. За секој случај ставив лимит на online трансакции, како превенција од "случајни" повлекувања.ако му опиша на маил со како , за неколку дена парите ке ти легнат на сметка , имав иста случка / само што јас отидов на банка и пополнав еден документ иако ми рекоа можеше само да објасниш на емаил и ке средевме
ако де пратиму , без гајле парите ке ти се вратат на сметката , само ке потрае неколку дена , јас истиот проблем го имав со G2A, изгледа најдобро е да се плака преку скрил или пеј палМи бараа screenshot од страницата дека е одбиена трансакцијата. Се надевам дека нема да има проблем. За секој случај ставив лимит на online трансакции, како превенција од "случајни" повлекувања.
испратено од мобиљка
Си купил некогаш дигитален клуч од ибеј?
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден