breg markovic
read-only
- 15 март 2012
- 12
- 0
znaci BF3 PREMIUM 20 EVRA preku indian ip znam kako se pravi ali strav mi e
Starcraft II има попуст. Прочитав дека може да се најде за 30$ во моментов.
Јок, не мислам на сумливи сајтови. Зборам за официјалниот сајт. Ке побарам после и ке пишам. Мислам дека до 13ти трае попустот.
Јок, не мислам на сумливи сајтови. Зборам за официјалниот сајт. Ке побарам после и ке пишам. Мислам дека до 13ти трае попустот.
Не си разбрал нешто друже, подпрочитај малце по интернет. Клиентот можеш да го најдеш на повеке јазици. Пачот кој го ставиле бил руски. Да си ставеле англиски ке било во ред. (најјаки ми се хејтери, поготово на мултимилијардерски фирми... те близард, те интел, те мајкрософт те еплНа Кајгана имаше дечки што си купија кључ за Diablo 3, али Blizzard како најтипична педерска анти-конзумерска про-капиталистичка фирма решија со еден пач локализацијата за јазици да ја лимитираат според регионот од каде што е купена играта.
Така да тие што си имаа купено руски клуч откако ја апдејтуваа играта ги пречека Дьявол 3, без можност за смена на јазикот.
Ако купуваш веќе онлајн чекај попусти на Steam или Origin, каде што за џабе пари се купуваат игрите.
За Black Friday на Origin, Battlefield 3 кошташе 25 евра.
Не си разбрал нешто друже, подпрочитај малце по интернет. Клиентот можеш да го најдеш на повеке јазици. Пачот кој го ставиле бил руски. Да си ставеле англиски ке било во ред. (најјаки ми се хејтери, поготово на мултимилијардерски фирми... те близард, те интел, те мајкрософт те еплD)
уф небиваMetro2033 giveaway ... земајте додека е свежно ...
https://www.facebook.com/THQDemos?sk=app_395840630491782
идете на линков удреде лајк , reveal code и активирајте преку стим![]()
се активира преку стим , гледај да не има празно место нешто нема шанса да не работиslabo kodov...![]()
gotovo se siminja..ne mi davase kod ama zavrsiv rabota, fala pakсе активира преку стим , гледај да не има празно место нешто нема шанса да не работи![]()
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден