Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Deezer Family

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.534
3.133
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Јас не можев да платам. Пробав со две картици ми ги одбива без објаснување. Имал некој ваков проблем? Им пратив порака па ќе видиме...

mrmarko4fun

hello world
26 јули 2017
219
229
Куманово
Јас не можев да платам. Пробав со две картици ми ги одбива без објаснување. Имал некој ваков проблем? Им пратив порака па ќе видиме...
Мене за други работи ми ја одбиваа, има голема веројатност да е до банката, пиши им меил и барај служба за картично работење да ти пуштат извештај и објаснување.

Испратено од SM-G950U1 преку IT.mk форум апликација

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.534
3.133
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Мене за други работи ми ја одбиваа, има голема веројатност да е до банката, пиши им меил и барај служба за картично работење да ти пуштат извештај и објаснување.

Испратено од SM-G950U1 преку IT.mk форум апликација
VISA Electron od НЛБ никогаш не кикснала до сега :) Ај ќе видам пошто од Deezer никаков одговор не ми пратија.

VerGer

poweruser
9 ноември 2016
2.027
1.842
Скопје
VISA Electron od НЛБ никогаш не кикснала до сега :) Ај ќе видам пошто од Deezer никаков одговор не ми пратија.
да не имаш лимит ставено, а да си заборавил?

ја еднаш се убив од пцуење дур да ми текне ..

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.534
3.133
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Мистеријата е разрешена - во минус бев, онлајн сметки може да плаќаш ама на дизер не дава кога си во минус да се претплатиш :) Е сега уште на апликацијата да ми се среди пошто на десктоп верзијата пишува PREMIUM a на апликацијата уште пишува и работи како FREE (и покрај лог аут и лог ин).

Последна промена:

Balanar

Баниран/a
6 декември 2016
1.066
1.220
Да напоменам за сите - дечкото @zokimk e невиден бомбаш. Уште ми нема платено, почнавме со Deezer Family во март 2018 и завршивме до пред некој ден. Ај што го заборавив и јас толку месеци дека ми нема пуштено, го потсетив пред 2-3 недели да ми пушти ебани 1100 денари и да си плати тоа што платија сите други. Рече ќе ми пушти најбрзо и го снема од секаде.

Постов не е за плачење, само предупредување до сите други пошто ова како прво не е фер не само кон мене, туку и кон сите други што почнавме заедно. А да не зборам што е тотално педерски.

Последна промена:

DrMTR

senior
27 март 2014
7.931
8.426
Не си фаќајте работа со други ! Пола народ се невидени крпачи. Баталете делење со рандом членови. Само во тесен круг и со добро познати луѓе веќе може да се дели. Не остана чесен човек во земјава. Сето е превара.

martin17

hello world
2 септември 2013
93
82
Да напоменам за сите - дечкото @zokimk e невиден бомбаш. Уште ми нема платено, почнавме со Deezer Family во март 2018 и завршивме до пред некој ден. Ај што го заборавив и јас толку месеци дека ми нема пуштено, го потсетив пред 2-3 недели да ми пушти ебани 1100 денари и да си плати тоа што платија сите други. Рече ќе ми пушти најбрзо и го снема од секаде.

Постов не е за плачење, само предупредување до сите други пошто ова како прво не е фер не само кон мене, туку и кон сите други што почнавме заедно. А да не зборам што е тотално педерски.
И јас само да го потврдам ова што го пиша баланар. @zokimk е тешка бараба - не си фаќајте работа со него.

Balanar

Баниран/a
6 декември 2016
1.066
1.220
Najdobro e odnapred da se zimaat pari i togas da se vrsi uplatata.

Па не е баш така сега, не претерувај. Мене 4-ца ми пуштија пари на време и што требаше да им кажам - Епа ништо дечки, џабе сте се замарале да ми уплатите, еден фали... Не иде така.

lumibi

hello world
5 јуни 2008
269
74
Па не е баш така сега, не претерувај. Мене 4-ца ми пуштија пари на време и што требаше да им кажам - Епа ништо дечки, џабе сте се замарале да ми уплатите, еден фали... Не иде така.

Imas pravo, no ipak mislam deka tie sto ti pustile pari so niv si zavrsil dodeka toj sto ne ti pustil od pocetok spagja neseriozen, osven ako imal svoi pricini.

Balanar

Баниран/a
6 декември 2016
1.066
1.220
20190203_020001.jpg

Дечкото си се префрлил на друга бранша, гледам. Уште ми должи 1100. Не враќа на пораки.

• ми се допаѓа
Реакции: Avid

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
преку впн русија креирав деезер фамили пакетт и тоа за 228денари месечно, прво пробав со картица ама препознава дека сум во македонија, па пробав преку пејпал успешна трансакција, до сега активирав 3 усер све нормално зар никој не пробал од тука ова да го направи ?

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
вие што делите деезер бил некој надвор од државата и дали ви функционира?

случајно налетав турскиот деезер фамили пакет кошта само 140денари месечно, поефтин и од рускиот ццц

Последна промена:

Zippo

user
22 октомври 2014
1.008
899
Zippo's setup  
Processor & Cooler
Intel i7-3930K CM Hyper D92
Motherboard
ASUS SABERTOOTH X79
Storage
Samsung 750 EVO 500GB
PSU
CM V 650
RAM
32GB DDR3 1333
Video card
Onboard
Case
CM Storm Trooper
Mouse
Gembird Bluetooth
OS
Windows 10, Windows Server 2016

случајно налетав турскиот деезер фамили пакет кошта само 140денари месечно, поефтин и од рускиот ццц
Функционира кај мене без проблем.

DrMTR

senior
27 март 2014
7.931
8.426

10.49E дава кај мене турскиот.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно