Колу кошта во мк YouTube premium account?Здраво, доколку некој има потреба од член за Deezer/Youtube Premium нека ме контактира. Јас веќе најдов, сега треба за брат ми.
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Колу кошта во мк YouTube premium account?Здраво, доколку некој има потреба од член за Deezer/Youtube Premium нека ме контактира. Јас веќе најдов, сега треба за брат ми.
Мислам дека околу 500ден ми зема еднаш несакајќи... јас барам да се приклучам со некој да делиме, family account или слично.Колу кошта во мк YouTube premium account?
Колу кошта во мк YouTube premium account?
Истиот и јас го користам147 денари фамили пакет(индиски)![]()
Зошто не се регистрираш преку Индија и ке плакаш 100денари месечно за single account.Мислам дека околу 500ден ми зема еднаш несакајќи... јас барам да се приклучам со некој да делиме, family account или слично.
Зошто не се регистрираш преку Индија и ке плакаш 100денари месечно за single account.
Како правите акаунт преку Индија кога Дезер не е достапен во Индија сеуште?Зошто не се регистрираш преку Индија и ке плакаш 100денари месечно за single account.
За YouTube Premium беше муабетот. И јас користам индиски.Како правите акаунт преку Индија кога Дезер не е достапен во Индија сеуште?
Апликацијата е за Андроид !! IOS не е поддржан !Кој сака целосно отклучен Дезер за беспари, нека ми прати ПП. Значи функционира буквално се ,вклучувајки и HQ Lossless квалитет на стримот и download.
bumpНи треба уште еден член во постоечка група на Deezer Family. Кој е заинтересиран нека ми пише ПП.
bump no.2Ни треба уште еден член во постоечка група на Deezer Family. Кој е заинтересиран нека ми пише ПП.
Final bumpНи треба уште еден член во постоечка група на Deezer Family. Кој е заинтересиран нека ми пише ПП.
Нели дизер го укина бесплатниот план? Сега само по 30 секунди даваат од секоја песна, за остатокот треба премиум