Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Call of Duty 5 World at War

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
ja instalirav igrava ama mi bara nekoj krak od ovie fajlovi sto gi imam na cedinava nieden ne lici na krak probav so nekolku ama nisto dane gi ima nekoj da gi pusti
fala

Добредојде на форумов chento, ама ќе морам да те разочарам дека тука нема да најдеш никакви кракови, сериски броеви, лиценци и сл. Пиратеријата е строго забранета на овој форум.

Поздрав!

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.783
33.891
roka.mk
Кракови овде несмееме да пуштиме...а ако имаш цд ондак мора на него да го има и кракот,ако не е пишан како crack ондак види deviance така нешто барај

едит:амд за 21секунда беше побрз:))

chento

read-only
22 ноември 2008
11
2
Добредојде на форумов chento, ама ќе морам да те разочарам дека тука нема да најдеш никакви кракови, сериски броеви, лиценци и сл. Пиратеријата е строго забранета на овој форум.

Поздрав!

Се извинувам и ја прифаќам сугестијата и ќе ја почитувам ама сепак тешко на македончето без сето тоа.
Поздрав

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Не е воопшто тешко.. Се` што треба е да се придржуваш до тоа правило како и до останатите додека постираш на форумов. За во приватност никој не ти брани :)

sorry off topic.

пс. Добредојде и од мене.

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.032
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Игрицата во поглед на игривост е ОК за почеток. Што се однесува до графиката, за денешен критериум е просечна. Очекував некое подобрување во споредба со CoD4, но не можам да забележам.

chento

read-only
22 ноември 2008
11
2
Drustvo ja instalirav igrava ama mi se javuva nekakvo kasnenje.
Imam dual core procesor i eden GB ram i graficka so 512 ram dovolno e ili pak nesto e do instalacijata

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
на колку MHz ти е процесорот? Бидејќи имаш Dual Core препорачливо е барем на 2,2.

И што графичка имаш?

btw.

Processor: Intel Pentium 4 3.0Ghz /AMD Athlon 64 3200+
Video Card: NVIDIA Geforce 6600 GT 256MB / ATI Radeon X1600 XT 256MB
Memory: 1024MB (512 for XP)
Free Disk Space: 8GB
Operating System: Windows XP SP2 / Windows Vista
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

chento

read-only
22 ноември 2008
11
2
на колку MHz ти е процесорот? Бидејќи имаш Dual Core препорачливо е барем на 2,2.

И што графичка имаш?

btw.

Processor: Intel Pentium 4 3.0Ghz /AMD Athlon 64 3200+
Video Card: NVIDIA Geforce 6600 GT 256MB / ATI Radeon X1600 XT 256MB
Memory: 1024MB (512 for XP)
Free Disk Space: 8GB
Operating System: Windows XP SP2 / Windows Vista
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

Otprilika kako gore navedenite ali vo red e posle restart pocna da funkcionira odlicno
Fala

iivviiccaa

hello world
21 ноември 2008
303
11
Дечки да не отварам нова тема ке прашам тука. Ја инсталирав играва и стигнав до трета стаза која нејке да ја пушти. Ме вади од игра и ми пишува дека имам некаков проблем со directx. Симнав неколку нови верзии и пак ништо. Истиот проблем. Симнав нова CoD и мислев дека нема да прави пак проблем. Ама сега нејке ни да ја пушти прва стаза. Стискам на new game, одбирам difficulty и ништо. Никаков error, ништо. Затемнуваат буквите и ништо. Симнав и друга CoD ама таа беше на руски и одма и мавнав delete :D. Ако знаете како да решите барем еден проблем ве молам да ми пишете зошто цел google го пребарав :)

MetalGear

poweruser
14 април 2007
3.026
544
www.ibiz.mk
јас ја симнав од замунда
фајл се вика
CODWaW_RU_ND_Repacked

ок е само сум немал толку прилика да играм
колоквиуми
за викенд и се спремам:)

MetalGear

poweruser
14 април 2007
3.026
544
www.ibiz.mk
е да
тогаш пробај го другиот фајл само
~6.9 гига е:ermm: Call.Of.Duty.World.At.War-RELOADED
пробај го

овој таму за викенд ке видам
касно навечер ја симнав и толку и не обрнав внимание на јазикот
али ке видам за викенд ако не е добро на руски ке го сменам некако или ке го симнам овој фајл
па ке мора на двослојно двд да ја смимам:(

iivviiccaa

hello world
21 ноември 2008
303
11
Симнав нова CoD и мислев дека нема да прави пак проблем. Ама сега нејке ни да ја пушти прва стаза. Стискам на new game, одбирам difficulty и ништо. Никаков error, ништо. Затемнуваат буквите и ништо.
Оваа е таа од 6.9GB ама пробај може кај тебе ке биде во ред

Busav

lurker
10 ноември 2008
595
21
абе вие додека ја симнете јас ја свртев :DD
иначе мн добар крај има играта ама сепак според мене е боље предходната верзија
позз

bulletproof

hello world
26 ноември 2008
227
3
ccc kako na drvo da zboris se ovie od ubisoft, gledaat deka modern warfare e bolje od site predhodni i pak se vrakaat so igrava u drugi svetski rat baaaaaaaaaaah :ha:

MetalGear

poweruser
14 април 2007
3.026
544
www.ibiz.mk
@bulletproof sorry али не се сложувам
Втори светски рат е најдобар и уште ке има нови игри базирани на овој рат
има доста љубители на такви игри

iivviiccaa

hello world
21 ноември 2008
303
11
ccc kako na drvo da zboris se ovie od ubisoft, gledaat deka modern warfare e bolje od site predhodni i pak se vrakaat so igrava u drugi svetski rat
Откако излезе четворката CоD излегоа уште неколку игри со втора св. војна кои беа доста играни а CoD имаше сосема друга приказна во друго време.И затоа што одсекогаш најиграна игра со втора светска војна била CoD, за краток период излезе и нова CoD 5 која имаше таква приказна само за да конкурира на другиве. BTW Call of Duty не е од ubisoft туку од activision :D

Busav

lurker
10 ноември 2008
595
21
само нешто ме интересира дали некој ја има играно на Sony playstation 2 Call of Duty 3 дали е слича на овие што се за PC или е сосема различна позз

Busav

lurker
10 ноември 2008
595
21
Игрицата во поглед на игривост е ОК за почеток. Што се однесува до графиката, за денешен критериум е просечна. Очекував некое подобрување во споредба со CoD4, но не можам да забележам.

се согласувам за подобрување забележав само едно дека им се распрскува телото раце нозе се им лета:D

Callofduty.jpg

iMage

read-only
29 ноември 2008
7
1
Call Of Duty: World At War има сличности со својот претходник, Call Of Duty 4: Modern Warfare. Воглавно на ова може да се гледа како на озитивна работа. Оружјето е одлично, акцијата е возбудлива и со лудо темпо. Го има истиот мрежен систем како кај претходната, со тоа што овде тој е награден со можноста четири гејмери да играт кампања заедно. Најголемата разлика помеѓу оваа и претходната е во борбеното поле, односно овде играта се враќа на своите почетоци на Втората светска војна. Во кампањата вашето време ќе биде поделено помеѓу два војника, кои се борат на два различни фронта. Русите што навлегуваат во Германија и Американците, кои се обидуваат да ги освојат пацифичките острови од Јапонците. Иако ќе транзитирате од една улога во друга на неколку нивоа, сепак кампањата ќе делува како една единствена игра. Патувањето на секој војник почнува од најниската точка, без оружје и опколеност од непријателот. Со тоа ќе добиете можност да го почувствувате очајот од кој многу војници не можеле да ве ослободат. Првите неколку нивоа се тешки, а вие и вашите војници се обидувате да се пробиете низ вашата татковина.

http://news.softpedia.com/images/news2/Call-of-Duty-5-World-at-War-Is-Detailed-2.jpg
http://xboxer.tv/call-of-duty-5-world-at-war-revealed.jpg

Подоцнежните нивоа се исполнети со победносна инерција, вие се борите во се` поголеми битки и се` поблиску сте до непријателскиот главен град. Играта е дополнета со вистински видеоснимки од Втората светска војна, како и статистики за жртвите што се стилизирано прикажани додека играте. Она што внесува допонителна возбуда се бајонетите и пламенофрлачите, новите оржуја во World At War.
Руската кампања е малку попредвидлива, но тоа не значи дека не треба да бидете внимателни. Играта е понасилна и покрвава од Modern Warfare, но меѓу горењето и бодењето имате шанси за криење и стрелање на непријателите со вашата пушка.

Се на се, игрицата е ваааааааааааааааааааааааааааааааааао :bravo::bravo:

mztrifunovski

hello world
20 февруари 2008
272
2
Jas ja simnav taa na Skullptura i po nekolku saati koga drugar mi mi pobara torrent jas ja baram i ja nemase. Nezz zasto ja trgnale. Inaku igrata spored mene bese tapa. Najveke me nervirase sto e ograniceno kade odis. Ma taa ti e linijata na odenje ne moze da skrsnes od nea, a vo drugite raboti osven sto puskite se razlicni, copy na CoD 4. Ja igrav 1 saat i ja izbrisav :D

kicedz007

Баниран/a
7 декември 2008
215
10
Здраво на сите. Пред две - три недели си ја купив игрицава(CoD WaW 5), ги копирав фајловите од ЦД на PC и после си направив ISO фајл кој го пуштив со Alcohol 120%. Си ја инсталирав и ја кракував. Ја пуштив, и ај сеа прва мисија. И сеа пред да се load-ира почна да д'тка. Се вчитаа „фајловите“ па после почна видеото.Глеав по некои форуми и други го имаат истиот проблем. И не знам зш има МНООГУ мала фрејмажа. (наместо Call of Duty 4 која ја играм со 25-35 фрејма НА МАКСИМУМ)

dzveroot

read-only
5 септември 2009
23
0
добра е не е лоша.. ама ако можи некој да поможи околу Multyplayer со тие key кодовите..

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно