coNNectMKD
user
Каде се наоѓа главниот магацин на Анхоч? И има ли опција да се купи од таму без да чекам да го пратат во некоја продавница?
Дирекција им е главен магацин - Anhoch PC Market Online - Продажни локации
Каде се наоѓа главниот магацин на Анхоч? И има ли опција да се купи од таму без да чекам да го пратат во некоја продавница?
Дирекција им е главен магацин - Anhoch PC Market Online - Продажни локации
Како потрошувач, за што би ми служела дирекцијата а за што главниот магацин?
Како потрошувач мислам дека можеш да ги купиш истите производи како и во другите продавници (согласно со она што им го пишува под достапност на веб страната). Истотака сервисот им се наоѓа во дирекцијата од позадиКако потрошувач, за што би ми служела дирекцијата а за што главниот магацин?
@SiPy` да се произнесеш по дебатава?
Поентата на централен магацин е минимизирање залихи во самите продавници, особено во случај кога и онака нема многу простор во истите.
Има само она што се троши релативно редовно по самите продавници во позначајна количина веројатно.
Кога правам нарачки на фактура, можам да одберам салон и да чекам (пошто најчесто нема на едно место 6-7 иста парчиња слушалки да речеме) или за побрзо да ги земам сите од дирекција. Ретко се дешава да има во салони, а да нема во дирекција.
Не го сфаќам тој начин на функционирање. Зошто е достапен во главен магацин, а го нема во ниедна продавница? Еве конкретно прашувам за батерии на DJI дрон и филтрите. Секогаш се достапни во магацин, а во салоните ги нема. И треба да ги чекам со денови.
Amaco Net | The art of IT distribution
главен магацин е всушност друга фирма, која го прави увозот и за Анхоч но истотака дава роба и на други помали продавници и сервисери.
Лично имам соработувано со нив и таму неможе да комуницира краен купувач туку само фирма
Поентата на централен магацин е минимизирање залихи во самите продавници, особено во случај кога и онака нема многу простор во истите.
Има само она што се троши релативно редовно по самите продавници во позначајна количина веројатно.
Го затвориле кај Сити мол, ќе отворале кај Мида премиум салон.
Аааа сфе.
Ќе нема, да. Се сели салонот кај МиДа.Значи Анхоч ќе нема воопшто во Сити Мол?
И сега, после затварањето на АМЦ и Анхоч кај Сити Мол, само Нептун ќе биде како последна опција? Пфт.
На 10 минути пешки, а на 2 минути со кола ќе е новиот Прајм шоп од Вилиџ мол. Мислам дека е многу поедноставно да отидеш до Мида наместо да се пикаш во гужви за паркинзи и да се бориш низ народ за дојдеш до продавница. Не дека нема гужва кај Мида, но мислам дека е многу помала.Не знам дали мерат фреквенција по салони, ама мислам дека неприсутност во Сити мол нема да им е добар потег, освен ако тапа им одело што се сомневам.
Салонот на крстосницата на „бул. 8 Септември“ и „бул. Илинден“ супер што ќе биде голем, ама имаш проблем со паркинг по тоа сервисно уличе што уствари е паркинг, добавувачи, благо речено хаос е тој дел.
Башка нема да ми е до гз до работа да претрчам и земам нешто. Со среќа на тој што ќе му биде до гз нему понатака.
![]()
Тебе ќе ти е топ, мене баш 10 минути не ми е пешки. Али тука се Ѓоре и Кире да ускочат (поздрав до нив).На 10 минути пешки, а на 2 минути со кола ќе е новиот Прајм шоп од Вилиџ мол. Мислам дека е многу поедноставно да отидеш до Мида наместо да се пикаш во гужви за паркинзи и да се бориш низ народ за дојдеш до продавница. Не дека нема гужва кај Мида, но мислам дека е многу помала.
И многу битна ствар, ептен ми е у комшии. Ко ќе идам да пазарам леп и млеко сабајле на враќање можам и троа хардвер да си закупам.![]()
Има нов Ѓоре, избеглица со потекло од Битола.Тебе ќе ти е топ, мене баш 10 минути не ми е пешки. Али тука се Ѓоре и Кире да ускочат (поздрав до нив).![]()
Некако како да подзаприметив дека и Нептун го нема во Шити Мол...Значи Анхоч ќе нема воопшто во Сити Мол?
И сега, после затварањето на АМЦ и Анхоч кај Сити Мол, само Нептун ќе биде како последна опција? Пфт.
Некако како да подзаприметив дека и Нептун го нема во Шити Мол...![]()
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден