Во Кичево продавницата од Амц се "реновира", така имаат залепено на врата. Така да има нешто што веќе се случува, ќе видиме.
Иста слика е и моите последни 3 пати кога влегов во амц да сум едини постетил у дукано и имаа ногу малце роба.3 пати по ред да нема никој у дуќан тоа е далеко од случанојност. Исто така сменета локација. Мирише на затварање.не знам дали има врска со ова што го пишуваме тука ама денес влегов во продавница на АМЦ која ми личеше дека е пред затварање имаа само неколку ТВ и полупразни рафтови
Оди одади им последен поздрав, опроштајан17 години моја нога во АМЦ не цапнала...ќе одам да ги посетам дур има шанса...
Такоџе. Само ми смрди дека пак ќе успеат да се извлечат.17 години моја нога во АМЦ не цапнала...ќе одам да ги посетам дур има шанса...
Сабота, 20.04.2019, Сити Мол, 15 часот. Не пишуваше дека реновираат.Погледнете го атачментот 74415
Испратено од SM-J600FN преку IT.mk форум апликација
neka pomine vtoriot krug ke objavatПо медиуми, ела нека зуцне некој за затворање на АМЦ.... два портали објавија статија, веќе 12 часа после информацијата ја баравме во Google cache... 100+/- директно инволвирани вработени остануваат без работа... кошули да шијеа во Миравци па ќе се протапаше. Овие ланец продавници кои вршеа работа од јавен карактер ни трага ни глас.
Се продаваше роба и од 500-1000+€ Во најмала мера секој што купил /компјутер/лаптоп/ТВ има право да знае кој ќе одговара за неговиот продукт во гарантниот временски рок кој АМЦ му го гарантирал.
Абре Северна абреее
По медиуми, ела нека зуцне некој за затворање на АМЦ.... два портали објавија статија, веќе 12 часа после информацијата ја баравме во Google cache... 100+/- директно инволвирани вработени остануваат без работа... кошули да шијеа во Миравци па ќе се протапаше. Овие ланец продавници кои вршеа работа од јавен карактер ни трага ни глас.
Се продаваше роба и од 500-1000+€ Во најмала мера секој што купил /компјутер/лаптоп/ТВ има право да знае кој ќе одговара за неговиот продукт во гарантниот временски рок кој АМЦ му го гарантирал.
Абре Северна абреее
Нема да ти се расипе.![]()
Пред се изгужвај ја убаво хартијата за да не те боцка и жуља и плукни за поубаво да упие, па бриши се.со гаранцијата да си го бришам г...т, или што ќе биде?
Ја па 3 Quart - та смарт имам земено до сега и сите ја преживеаја гаранцијата и еве ги живи и здрави се сеуште.После месец дена кога го зедов се појавија црни флеки по цел екран, беше однесен еднаш на сервис преку АМЦ и му сменија нов панел. Гледам сега пак по некоја флека се има појавено, ќе треба пак да се носи на сервис. Во овој случај ќе треба јас да го носам со тоа што ќе губам еден ден за носење од Кичево до Скопје, и после уште еден ден да го земам. Ова до сега АМЦ го правеше, а сега останува на мене.
Кај се излажав да купам од кај нив и јас не знам.
Ја па 3 Quart - та смарт имам земено до сега и сите ја преживеаја гаранцијата и еве ги живи и здрави се сеуште.![]()
Нека ја натопе у млеко, ке биде ногу мека за бришењеПред се изгужвај ја убаво хартијата за да не те боцка и жуља и плукни за поубаво да упие, па бриши се.
Овај што го зедов јас е Philips затоа така.
Епа гаранцијата ти е во Електровизија. Они се овластени за филипс, без разлика дали амц пропаднал или не.
Инаку имаш проблем со светли точки/флеки, а тие парчиња се затемнети. Не ти го мењале панелот, прашина е во прашање. Познат проблем на PUS6xxx и PUS4xxx сериите. Јас носев двапати на чистење (еднаш и вон гаранција) и последниот пат со изолир ги затворив внатре дупките позади панелот и сега за сега е добро.
Инаку мојот PUS6201 има 16281 operating hours или нешто помалце од две години упален![]()
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден