Astro
sensei
- 20 јуни 2012
- 10.217
- 16.370
За ја да зеам Ryzen и да имам боља машина од твојатаЗошто ме излажа да си купам Core i5?![]()
За ја да зеам Ryzen и да имам боља машина од твојатаЗошто ме излажа да си купам Core i5?![]()
Натинг из смели хиер...ДДКОМ се препродавачи. Ја зимаат робата локално и со многу мала маржа ја препродаваат.а на анхоч им стигне нешо ново одма и во ДДКОМ го има xD something is smelly here xD
каков пандан сакаш? двојадрено осакатено процесорче за ичпари?А пандан на g4560 има?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
За нешто подобро ќе треба да ги почекаш APU со зен јадро но како што тој претходно кажа за ич пари тешко а и пандан нема потреба пошто за тие пари тој е топ.Не. Процесор со исти перформанси како i3 за ич пари.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Само што во моментов плочите во ДДком се поскапи од Анхоч.Натинг из смели хиер...ДДКОМ се препродавачи. Ја зимаат робата локално и со многу мала маржа ја препродаваат.
Поскапи се пошто се полакоми, али малце. Нормално дека ќе ти наплатат тоа што не сакаш да се заангажираш сам да си купиш па треба они да ти купат.Само што во моментов плочите во ДДком се поскапи од Анхоч.
Кога сме кај плочите генерална разлика е:
![]()
Зошто?Ne ti treba nad 2900 mhz ram
Зошто?