Мерси30Q или HG2 ако одиш до 80W со една батерија (горна граница) и до 0,2 оми (долна граница), но нели HG2 имаат лоши серии а и поскапи се.
За повеќе не ни знам.
Не не, мислам дека нема опција со тракинг бројче.Дали имаше тракинг бројче?
... но нели HG2 имаат лоши серии а и поскапи се.
За повеќе не ни знам.
Гуру,сабота или недела по наше време?
Јас вчера седнав да нарачувам,и баш видов дека има купон. Таман за + еден танк гратис ќе има.Кликни на одбројување, почнува во тој момент и трае 24 часа од тогаш (мислам дека по тој момент ќе брои колку време поминало ОД почетокот).
Можно е а и немора да значи!Macedonia, The item (RT330415835HK) is pending customs inspection at the destination as of 28-Oct-2016.
Ќе ме бричат ли гнасите?
Друштво нарачувал ли некој од http://www.vapetrade.com/products/9/d-i-y-eliquid-bases,
случајно налетав на странава шипингот им е 6€ за било што ама мораш над 50€ нарачка да напраиш, а има и опција за бесплатен шипинг, и викаат ако си во европа стига за 4-5 работни дена што значи и кај нас за брзо време ке стигне "ако праќаат кај нас", стаив у корпа за проба до пејпал си беше се ок е за понатака незнам...
Sent from my Z520 using Tapatalk
И мене ми смрди нешто затоа прашав дане некој знае случајно нешто околу странава...Првпат слушам, скапичко ми изгледа (според цени на познати производи). Никаде не најдов во која држава е.
Веројатно е легитимно, но не би се заколнал.