uTorrent 3.4.1 - Интернет од макс адсл неограничен пакет(фер плеј користење 400 ГБ). За вас мож не е добро али мене ми врши работа, брзина на спуштање се движи од 450-600 кб у 1 секунда. Ако може нешто да се смени да се спушта по брзо нема да е на одмет,предложете?![]()
Ни ја не сум имал никогаш проблеми со utorrent со ниту една верзија, али ме нервираат рекламите и conduit кој знае да се провлече во инсталацијата а никој да незнае дека е инсталиран.
Затоа препорачувам http://www.tixati.com/
uTorrent без реклами и глупости:
![]()
Options > Preferences > Advanced и следниве ставете ги на false
bt.enable_pulse
offers.left_rail_offer_enabled
gui.show_plus_upsell
offers.sponsored_torrent_offer_enabled
gui.show_notorrents_node
offers.content_offer_autoexec
За рекламите има на претходната страна како да ги исклучиш, а инаку ништо не може да се провлече низ инсталацијата, се можеш да исклучиш при инсталација. Секако, ако не си од оние кои програмите ги инсталираат со next next и после милион тулбари имало и го немало гугл, епа ќе има.
Јас со брзини не сум имал проблеми на uTorrent, али имав со стабилност на некои претходни бета верзии. Сега сум на стабилна и немам проблем.
utorrent е багосан само на Windows 8.1 закочува припрво пуштање на торент,на Windows 7 работи добро
Не бе кај мене супер си работеше на windows 8.1
Нема remote опција, на пример.После 2.2 почнаа да ставаат conduit и ρазни сρања. 2.2 го κоρистам 100 години, си ја селам инсталацијата и си свиρκам. Шо менува деκа е стаρа веρзија?
Одговор на прашањето имаш во постот кој го цитираше?Како ги исклучи рекламите и мене ме нервираат
Еве га резултатот од мојот интернет пакет на макс адсл Погледнете го атачментот 18089
Еве га резултатот од мојот интернет пакет на макс адсл Погледнете го атачментот 18089
што е финтава? уторрент 2.2.1, а вака ми праи и со најновата