нарачано уште кога им почна BF попустот.Мене денеска ми даде од 2000ден ваучер. Таман легна за прочистувач на воздух.Ова само 250ден ваучер ми дава... Има некој добиено поголем ваучер?
Исто и мене, незнам дали намерно ги откажват нарачките со купони или не...2.000 den ваучер - l2eHn4iy (би требало да е валиден)
Ми ја откажаа нарачката изгледа немале на лагер од производот, и ми го вратија ваучерот, може на некој ке му се најде![]()
Исто и мене, незнам дали намерно ги откажват нарачките со купони или не...
Исто и мене веќе 4 или 5 денОва само 250ден ваучер ми дава... Има некој добиено поголем ваучер?
Кои купони друже по 250 денари даваГо урнавте ананасоф со нарачките и купоните))))))
2 производи нарачани од Ананас со ваучери, двата производи достапни беа на залиха и консултиран на контакт центар за залихата/гаранцијата, и двете нарачки откажани од причина нема залиха.
Не се сериозни, од сега од од Amazon само.
2 производи нарачани од Ананас со ваучери, двата производи достапни беа на залиха и консултиран на контакт центар за залихата/гаранцијата, и двете нарачки откажани од причина нема залиха.
Не се сериозни, од сега од од Amazon само.
Системот не е исполиран, датабазите не се синхронизирани помеѓу Ананас и продавачите што ја користат платформата. Нексио на пример има 2 недели стара датабаза, најверојатно синхронизација се прави на Х денови, не е инстантно. Праќање поплаки или вака вокализирање незадоволство најверојатно ќе ги натера да ги решат проблемот и лагерот да биде актуелен.
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден