нарачано уште кога им почна BF попустот.Мене денеска ми даде од 2000ден ваучер. Таман легна за прочистувач на воздух.Ова само 250ден ваучер ми дава... Има некој добиено поголем ваучер?
Исто и мене, незнам дали намерно ги откажват нарачките со купони или не...2.000 den ваучер - l2eHn4iy (би требало да е валиден)
Ми ја откажаа нарачката изгледа немале на лагер од производот, и ми го вратија ваучерот, може на некој ке му се најде![]()
Исто и мене, незнам дали намерно ги откажват нарачките со купони или не...
Исто и мене веќе 4 или 5 денОва само 250ден ваучер ми дава... Има некој добиено поголем ваучер?
Кои купони друже по 250 денари даваГо урнавте ананасоф со нарачките и купоните))))))
2 производи нарачани од Ананас со ваучери, двата производи достапни беа на залиха и консултиран на контакт центар за залихата/гаранцијата, и двете нарачки откажани од причина нема залиха.
Не се сериозни, од сега од од Amazon само.
2 производи нарачани од Ананас со ваучери, двата производи достапни беа на залиха и консултиран на контакт центар за залихата/гаранцијата, и двете нарачки откажани од причина нема залиха.
Не се сериозни, од сега од од Amazon само.
Системот не е исполиран, датабазите не се синхронизирани помеѓу Ананас и продавачите што ја користат платформата. Нексио на пример има 2 недели стара датабаза, најверојатно синхронизација се прави на Х денови, не е инстантно. Праќање поплаки или вака вокализирање незадоволство најверојатно ќе ги натера да ги решат проблемот и лагерот да биде актуелен.
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден