нарачано уште кога им почна BF попустот.Мене денеска ми даде од 2000ден ваучер. Таман легна за прочистувач на воздух.Ова само 250ден ваучер ми дава... Има некој добиено поголем ваучер?
Исто и мене, незнам дали намерно ги откажват нарачките со купони или не...2.000 den ваучер - l2eHn4iy (би требало да е валиден)
Ми ја откажаа нарачката изгледа немале на лагер од производот, и ми го вратија ваучерот, може на некој ке му се најде![]()
Исто и мене, незнам дали намерно ги откажват нарачките со купони или не...
Исто и мене веќе 4 или 5 денОва само 250ден ваучер ми дава... Има некој добиено поголем ваучер?
Кои купони друже по 250 денари даваГо урнавте ананасоф со нарачките и купоните))))))
2 производи нарачани од Ананас со ваучери, двата производи достапни беа на залиха и консултиран на контакт центар за залихата/гаранцијата, и двете нарачки откажани од причина нема залиха.
Не се сериозни, од сега од од Amazon само.
2 производи нарачани од Ананас со ваучери, двата производи достапни беа на залиха и консултиран на контакт центар за залихата/гаранцијата, и двете нарачки откажани од причина нема залиха.
Не се сериозни, од сега од од Amazon само.
Системот не е исполиран, датабазите не се синхронизирани помеѓу Ананас и продавачите што ја користат платформата. Нексио на пример има 2 недели стара датабаза, најверојатно синхронизација се прави на Х денови, не е инстантно. Праќање поплаки или вака вокализирање незадоволство најверојатно ќе ги натера да ги решат проблемот и лагерот да биде актуелен.
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден