ARMac
senior
Дај бе линк од понудата, ја дека сум активен про, не ми праќаат веќе вакви мејлчиња![]()
Ваљда е индивидуално чекај да пробам.
Јас сум активен исто ама не про, 2 локации + Роберт/Unl. data за 3 долари месечно ми врши работа.
Дај бе линк од понудата, ја дека сум активен про, не ми праќаат веќе вакви мејлчиња![]()
Добар е Windscribe за да користам Америчкиот Netfilx и Disney+ кај нас, или подобро е да се оди со Express VPN ?
Zdravo ,decki ja sum nov na forumov ,se zacleniv da prasam ,da doznaam ,nekoi raboti ne mi se jasni ,baram nekoj povolen vpn ,so neogranicen i stabilen internet, ne mi e potreben za blokirani sodrzini ili da simnam nesto sto go nema kaj nas nego sto kje raboti vo MKD na site operatori ne sum na,pretplata inace na nikoj operator za internet, mi treba da go koristam za mobilen telefon pretezno ,podolgo vreme da ne mu ja mislam da go kupam, ,momentalno koristam YourFreedom i ne sum zadovolen uzasna,e konekcijata ,ali raboti dobro otvara sve ali sporo ide i pagja celo vreme konekcijata,se gubi ,dali imate nekoj predlog ,drug ,osven Windscribe gledam taka slicen e na YourFredom ali ,za nego ne sum siguren dali bi rabotel ?
Мислењето е автоматски споено:
eve uplativ na Windscribe 1 mesecen plan ali ne e kakov sto mislev sepak, ne e slicen kako YourFredom ,dali imate nekoj,predlog za slicnen,vpn kako ovoj mojot ?
Eве ти линк за 6 месеци бесплатно Avira Phantom VPN Pro, само побрзај незнам до кога ќе е активна понудава.Zdravo ,decki ja sum nov na forumov ,se zacleniv da prasam ,da doznaam ,nekoi raboti ne mi se jasni ,baram nekoj povolen vpn ,so neogranicen i stabilen internet, ne mi e potreben za blokirani sodrzini ili da simnam nesto sto go nema kaj nas nego sto kje raboti vo MKD na site operatori ne sum na,pretplata inace na nikoj operator za internet, mi treba da go koristam za mobilen telefon pretezno ,podolgo vreme da ne mu ja mislam da go kupam, ,momentalno koristam YourFreedom i ne sum zadovolen uzasna,e konekcijata ,ali raboti dobro otvara sve ali sporo ide i pagja celo vreme konekcijata,se gubi ,dali imate nekoj predlog ,drug ,osven Windscribe gledam taka slicen e na YourFredom ali ,za nego ne sum siguren dali bi rabotel ?
fala ti mnogu za predlozite samo da te prasam ,jas go probav Windscribe uplativ 1 mesec ne mi dava internet na prazna,sim kartica ,koristam od A1 bez internet ,dali ovie sto mi gi predlozi funkcioniraat taka ,za toa nemozam da se snajdam ,mi treba nekoj podobar vpn od ovoj sto go koristam momentalno a na,ist princip da raboti ?Eве ти линк за 6 месеци бесплатно Avira Phantom VPN Pro, само побрзај незнам до кога ќе е активна понудава.
Ако не ти се допадне Авира, тогаш пробај го KeepSolid VPN, направи акаунт овде и потврди ја регистрацијата на линкот што ќе ти стигне од меил и кој ќе те однесе до твојот профил, најгоре ќе имаш копче Redeem кликни на него и внеси го кодоти ќе добиеш 6 месечна лиценца. Истото важи и за оваа понуда, незнам до кога ќе трае, а моментално е сеуште активна.VPNU6MONTHFORCALENDAR
Што се однесува до Windscribe за мене се одлични, поготово ако се фати некоја промотивна понуда.
Прво за да користиш ВПН мора да имаш интернет (дали преку вифи или сим картичка не е битно), ВПН не е замена за интернет.fala ti mnogu za predlozite samo da te prasam ,jas go probav Windscribe uplativ 1 mesec ne mi dava internet na prazna,sim kartica ,koristam od A1 bez internet ,dali ovie sto mi gi predlozi funkcioniraat taka ,za toa nemozam da se snajdam ,mi treba nekoj podobar vpn od ovoj sto go koristam momentalno a na,ist princip da raboti ?
Се има збунето нешто изгледа, мисли дека VPN-от е уствари неограничен интернетПрво за да користиш ВПН мора да имаш интернет (дали преку вифи или сим картичка не е битно), ВПН не е замена за интернет.
Не разбирам каков проблем имаш и што сакаш да постигнеш...
Според начинот на изразување во текстот, не делува збунето, туку толку се познавањата.Се има збунето нешто изгледа, мисли дека VPN-от е уствари неограничен интернет
da ne se vregjame sega,sepak e ova forum neli ,sekoj moze da spodeli svoe mislenje ili nekoe znaenje ili da nauci od nekogo nesto ,jas te uveruvam i ti deka ne znaes nekoi raboti ,kolku sto znam jas ,jas vi kazuvam postoi takov Vpn probajte kje vidite ne se zezam ,samo barav nekoj slicen na nego,dali postoi dali znae nekoj ,me interesira ,ali izgleda sum na pogresna adresaСпоред начинот на изразување во текстот, не делува збунето, туку толку се познавањата.
буквално невозможно е да постои таков ВПН шо работи без интернетjas vi kazuvam postoi takov Vpn probajte kje vidite ne se zezam
Не заебава.VPN за интернет без SIM нема.
Нешто што е најблиско за интернет без физичка SIM картичка е eSIM со cellular plan во роаминг за кој ти треба премиум телефон од понова генерација, eSIM со платена претпата која поддржува интернет во роаминг кај нас и генерално кошта поскапо од просечен VPN.
Во моментот најефтин интернет ти е со LycaMobile картичка, каде за 100 денари ќе добиеш 10 GB интернет за 30 дена. Откако ќе го активираш интернетот ќе можеш да го вклучиш и VPN пакетот кој што го имаш купено.
Толку е, али ова мислам е само првиот месец а после е 200 денари 5gb, како и да е дволно е и ова
Не заебава.
Иначе нема за 100 ден, 10 GB интернет грешка си некоја.
VPN за интернет без SIM нема.
Нешто што е најблиско за интернет без физичка SIM картичка е eSIM со cellular plan во роаминг за кој ти треба премиум телефон од понова генерација, eSIM со платена претпата која поддржува интернет во роаминг кај нас и генерално кошта поскапо од просечен VPN.
Во моментот најефтин интернет ти е со LycaMobile картичка, каде за 100 денари ќе добиеш 10 GB интернет за 30 дена. Откако ќе го активираш интернетот ќе можеш да го вклучиш и VPN пакетот кој што го имаш купено.
Толку е, али ова мислам е само првиот месец а после е 200 денари 5gb, како и да е дволно е и овасамо горе дечкото тоа што бара не постои, нешто слушнал али не дослушнал
drugari ,fala vi na sovetite ,site ponudi sto mi gi dadovte ali izgleda deka ne se razbirame ili pa jas sum ja,utnal temata ili pa nikoj i ne znae za vakvo nesto prv pat slusa od tie raboti edno e sigurno,znam deka Lyca ima takva ponuda pratam situacija ,ne sum "siromasen" za internet samo da kazam ,mojata cel e slednata koj ne me razbra ,sto baram i misli deka sum pomesal sve ili slicno ,vie vikate deka,ne postoi takov VPN ,jas eve kje vi kazam deka postoi jas licno go koristam i eve koj saka neka go proba (raboti samo vo DNS ,i expert mode profile da bide drugo ne) ,imate i niven sajt ,mozete da vidite ,da,otvorite ,taka probajte da se uveri te deka ne se zezam,ili slicno ,nesto sto vikate deka,sum pomesalVPN за интернет без SIM нема.
Без интернет пристап, џабе ти е се.drugari ,fala vi na sovetite ,site ponudi sto mi gi dadovte ali izgleda deka ne se razbirame ili pa jas sum ja,utnal temata ili pa nikoj i ne znae za vakvo nesto prv pat slusa od tie raboti edno e sigurno,znam deka Lyca ima takva ponuda pratam situacija ,ne sum "siromasen" za internet samo da kazam ,mojata cel e slednata koj ne me razbra ,sto baram i misli deka sum pomesal sve ili slicno ,vie vikate deka,ne postoi takov VPN ,jas eve kje vi kazam deka postoi jas licno go koristam i eve koj saka neka go proba (raboti samo vo DNS ,i expert mode profile da bide drugo ne) ,imate i niven sajt ,mozete da vidite ,da,otvorite ,taka probajte da se uveri te deka ne se zezam,ili slicno ,nesto sto vikate deka,sum pomesal
drugari ,fala vi na sovetite ,site ponudi sto mi gi dadovte ali izgleda deka ne se razbirame ili pa jas sum ja,utnal temata ili pa nikoj i ne znae za vakvo nesto prv pat slusa od tie raboti edno e sigurno,znam deka Lyca ima takva ponuda pratam situacija ,ne sum "siromasen" za internet samo da kazam ,mojata cel e slednata koj ne me razbra ,sto baram i misli deka sum pomesal sve ili slicno ,vie vikate deka,ne postoi takov VPN ,jas eve kje vi kazam deka postoi jas licno go koristam i eve koj saka neka go proba (raboti samo vo DNS ,i expert mode profile da bide drugo ne) ,imate i niven sajt ,mozete da vidite ,da,otvorite ,taka probajte da se uveri te deka ne se zezam,ili slicno ,nesto sto vikate deka,sum pomesal
Ајде бе па ти што се разбираш ти објасни дечкото дека „raboti samo vo DNS ,i expert mode profile da bide drugo ne„остави, поима немаат, има впн со интеренет, само како да ја симнам апликацијата или посетам страната кога немам интернет?
Сега ти ни викаш вака. Ќе изградам јас тунел ама нема да напраам автопат до тунелот и после тунелот и се ќе си работи ко што треба? Ќе си возиме по тунелот.drugari ,fala vi na sovetite ,site ponudi sto mi gi dadovte ali izgleda deka ne se razbirame ili pa jas sum ja,utnal temata ili pa nikoj i ne znae za vakvo nesto prv pat slusa od tie raboti edno e sigurno,znam deka Lyca ima takva ponuda pratam situacija ,ne sum "siromasen" za internet samo da kazam ,mojata cel e slednata koj ne me razbra ,sto baram i misli deka sum pomesal sve ili slicno ,vie vikate deka,ne postoi takov VPN ,jas eve kje vi kazam deka postoi jas licno go koristam i eve koj saka neka go proba (raboti samo vo DNS ,i expert mode profile da bide drugo ne) ,imate i niven sajt ,mozete da vidite ,da,otvorite ,taka probajte da se uveri te deka ne se zezam,ili slicno ,nesto sto vikate deka,sum pomesal
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 PINK
1.970,00 ден