Редовно се чистатТргни ги кутиите од полиците, фаќаат прашина
Али климана ти е легенда, иста како мојатаРедовно се чистат![]()
15 години,работи како од прв ден кога е купенаАли климана ти е легенда, иста како мојата![]()
Литературава јака:
Кога живееш со Жена Астролог,има бате да читаш све хахахахЛитературава јака:
"Паметни жени - лоши избори"
"Астролошки буквар"
"Моќта на потсвеста"
![]()
Имам само чекам од али да стигни сата конекторот оти нема матичната хедер.
Fonko FTW15 години,работи како од прв ден кога е купена![]()

Soundcore V10 ти е појалалото?Моето место кј што го проаѓам поголемиот дел од слободното време.
![]()
Све беше брат импровизација во услови на корона. Седиштето е од Цитроен Ц4 и е неверојатно удобно. @Tajson ми среди биро, човекот е професионалец до јаја. Сега од тука работам по 12 часа на ден најмалку и нема никаков проблем. Биторо е за мерак, се седи ниско, удобно, мераци.@Astro Вришти столицата. Сум направил во животот 3 такви столици кога немав пари да купам подобра. Ме коштаа 500че една. Седиште од отпад + постолје некое DIY. Удобни се нема шо.
Дали куќарето десно е Modecom Oberon Pro?
Дали куќарето десно е Modecom Oberon Pro?
Ако е,дали си задоволен од него и како е за cable management и дали има добар airflow?
Браво за сите несте како од другите форуми се гледа дека сте од овај форум а кај @Astro дали имаш и назад седишта?
Све беше брат импровизација во услови на корона. Седиштето е од Цитроен Ц4 и е неверојатно удобно. @Tajson ми среди биро, човекот е професионалец до јаја. Сега од тука работам по 12 часа на ден најмалку и нема никаков проблем. Биторо е за мерак, се седи ниско, удобно, мераци.
Ни една гејмерска столица не може да парира на добро седиште од кола. Удобноста е прајслес!
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден