Редовно се чистатТргни ги кутиите од полиците, фаќаат прашина
Али климана ти е легенда, иста како мојатаРедовно се чистат![]()
15 години,работи како од прв ден кога е купенаАли климана ти е легенда, иста како мојата![]()
Литературава јака:
Кога живееш со Жена Астролог,има бате да читаш све хахахахЛитературава јака:
"Паметни жени - лоши избори"
"Астролошки буквар"
"Моќта на потсвеста"
![]()
Имам само чекам од али да стигни сата конекторот оти нема матичната хедер.
Fonko FTW15 години,работи како од прв ден кога е купена![]()

Soundcore V10 ти е појалалото?Моето место кј што го проаѓам поголемиот дел од слободното време.
![]()
Све беше брат импровизација во услови на корона. Седиштето е од Цитроен Ц4 и е неверојатно удобно. @Tajson ми среди биро, човекот е професионалец до јаја. Сега од тука работам по 12 часа на ден најмалку и нема никаков проблем. Биторо е за мерак, се седи ниско, удобно, мераци.@Astro Вришти столицата. Сум направил во животот 3 такви столици кога немав пари да купам подобра. Ме коштаа 500че една. Седиште од отпад + постолје некое DIY. Удобни се нема шо.
Дали куќарето десно е Modecom Oberon Pro?
Дали куќарето десно е Modecom Oberon Pro?
Ако е,дали си задоволен од него и како е за cable management и дали има добар airflow?
Браво за сите несте како од другите форуми се гледа дека сте од овај форум а кај @Astro дали имаш и назад седишта?
Све беше брат импровизација во услови на корона. Седиштето е од Цитроен Ц4 и е неверојатно удобно. @Tajson ми среди биро, човекот е професионалец до јаја. Сега од тука работам по 12 часа на ден најмалку и нема никаков проблем. Биторо е за мерак, се седи ниско, удобно, мераци.
Ни една гејмерска столица не може да парира на добро седиште од кола. Удобноста е прајслес!
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден