Томислав
lurker
- 7 февруари 2013
- 950
- 1.088
ДааТоми, колата надвор покриена со снег Југо ќе да е, а?
ДааТоми, колата надвор покриена со снег Југо ќе да е, а?
Конечно како шо си замислував ✌
![]()
![]()
Кастм биро, куќарето не свети моментално па него ни фотнав, го стаив во другиот ќош. Кога ќе го светнам ќе ставам нова слика.
Точно, скроз изумивУште темна тема на форум и ќе бидеш комплетен![]()
@Mao столицава од кај ја зема?
Директно од Кина. Имаше уште една ама ја продадов на член од форумот.
![]()
Бонус драматични светла зад мониториEdit: тастатурата десно WIP
Тенкс! Штета што немам место всоба за добро да ги позиционирам аудио мониториве, тој лево буквално вќош еИ одличен аудио сетап.![]()
Тенкс! Штета што немам место всоба за добро да ги позиционирам аудио мониториве, тој лево буквално вќош е![]()
Го имав баш тоа направено, ама не миксам сеа веќе некое време на монитори баш ради истиот проблем, па ги користам само за casual ствари. Во DAW работам исклучиво со Audio Technica-та + Sonarworks профил за нив, далеку по-reliable сетап него со мониториве вќош.Исто и кај мене е така, за жал. :annoyed: Насочи ги само под агол од 45 степени, да направиш рамностран триаголник. И високотониците во висина на уши. Сега вака право лошо ти се позиционирани.
Погледнете го атачментот 88083
Можеш иначе да си направиш room correction. Обилна тема е тоа, али вреди да ја прочепкш ако си навелегол у аудиофилија. Ај да не ја трујам темава. :carefree:
Ауу тешка класика ти е самото биро, познати ми се овие. Сигурно е старо едно 40-50 години, беа со брави на сите фиоки и тешко 1 тон.Малку размавано, со маската на биро за до продавницаСепак привремено е, додека не почнеме да работиме од канцеларија.
Тогаш одам на другата локација кај другото биро
![]()
И јас имав исто вакво во една фирма кога работев хахаха.Ауу тешка класика ти е самото биро, познати ми се овие. Сигурно е старо едно 40-50 години, беа со брави на сите фиоки и тешко 1 тон.
Ама признај сеа на времето од која институција е „дрпнато“ ? :hay:
Исто во прошлата фирма, бирово made in SFRJ, нуклеарна катастрофа може да преживееат овие бироа,Keith Richards и еветуално по некоја лебарка.И јас имав исто вакво во една фирма кога работев хахаха.
Малку размавано, со маската на биро за до продавницаСепак привремено е, додека не почнеме да работиме од канцеларија.
Тогаш одам на другата локација кај другото биро
![]()
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден