Necromancer
Unstoppable
Не очекував ништо помалку од 3-4 куќишта и лаптопПривремено решение кај мене
Не очекував ништо помалку од 3-4 куќишта и лаптопПривремено решение кај мене
Зад седиштето ми стои сервисниот компјутерНе очекував ништо помалку од 3-4 куќишта и лаптоп![]()
Го приметив, без капакЗад седиштето ми стои сервисниот компјутерпа не се гледа на сликата, тој е врзан на мониторот од левата страна
![]()
Јас сакав да прашам дали е моноволумен, дали има пета врата?Браво за сите несте како од другите форуми се гледа дека сте од овај форум а кај @Astro дали имаш и назад седишта?
Да бе батка што се чудиш. Пред тоа имав седиште од Алфа 33 во претходниот стан ама не беше стабилна, беше заварена на сталаг од стар стол.Jesus christ, столица од кола има дечкото во соба))))
ЕДИТ: btw, @Astro , не е малце незгодно што си статичен цело време уствари, на дрва е ставена , тие за пренесување роба така?
И едно миленце на горната полица за да одговара со завесите xDМалку „постаромодно“, нема RGBПосле подолго време WIP статус, конечно само еден неопходен кабел на видик. Остана уште струјата да се смести целосно под биро и готови сме.
Погледнете го атачментот 95004
Целата рустикалност во станов е заслуга на понежната половина. Јас само се согласувамИ едно миленце на горната полица за да одговара со завесите xD
Мене ми е срам слика да ставам зашто моментално RGB-то не ми работи, честитки за храброста.Малку „постаромодно“, нема RGBПосле подолго време WIP статус, конечно само еден неопходен кабел на видик. Остана уште струјата да се смести целосно под биро и готови сме.
Фрли го принтерот и ќе бидеш топ.
претпоставувам ова столица е ?
Да таја епретпоставувам ова столица е ?
@cgfreak Дали може да споделиш каков држач користеш за мониторите?Малку „постаромодно“, нема RGBПосле подолго време WIP статус, конечно само еден неопходен кабел на видик. Остана уште струјата да се смести целосно под биро и готови сме.
Држачот е овој:@cgfreak Дали може да споделиш каков држач користеш за мониторите?
Испратено од ONEPLUS A6013 преку IT.mk форум апликација
Испратено од ELS-NX9 преку IT.mk форум апликацијаТазе. Чекам уште чешел за кабли за под бироПогледнете го атачментот 95028