За во иднина, тврп бекап на отг усб и немаш гајле.Па изгубив мн податоци у него... Потрошено време за сетирања апликации , податочни системи... Едино што набрзинка ги спасив се сликите пред да го форматирам.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
За во иднина, тврп бекап на отг усб и немаш гајле.Па изгубив мн податоци у него... Потрошено време за сетирања апликации , податочни системи... Едино што набрзинка ги спасив се сликите пред да го форматирам.
На прво уклучување тоа ке направам обавезно и памет за друг пат.Пане, направи си Ми акаунт, можеш да враќаш целосен бекап од таму ако имаш направено. И тоа со се апликации, слики, сетирања...
Прашај во сервисот на Сетек може нешто имаат останато. Оние на Алиекспрес не знам колку се оригинал.Батерија за Redmi Note 4 MTK дали знае некој кај може да се најде?
10GB Рам. Незнам дали е гимик или реална потреба.
Mi Mix 3 will feature 10GB RAM and 5G Support, Xiaomi confirms! - Gizmochina
MediaTek до тоа му е. Тиња чипсет. Не полни како што треба, има чуден дреин на батеријата. Избегавај Медиатек телефон следен пат.Имам едно прашање. Имам редми ноте 4МТК минатата недела грееше и не држеше батерија, му направив фактори ресет до денес беше супер денес пак гледам споро се пуни, грее , не држи батерија. Пробав со неколку пуњачи. Има ли некој идеа до што може да е?
MediaTek до тоа му е. Тиња чипсет. Не полни како што треба, има чуден дреин на батеријата. Избегавај Медиатек телефон следен пат.
Исправно и реално кажано.2 и пол години имам Redmi Note 3 MTK, уште на 2 дена го полнам телефонот. Сепак не би купил пак Медиатек зошто нема апдејти и поддршка за ромови.
Види да не е подуена.Имам едно прашање. Имам редми ноте 4МТК минатата недела грееше и не држеше батерија, му направив фактори ресет до денес беше супер денес пак гледам споро се пуни, грее , не држи батерија. Пробав со неколку пуњачи. Има ли некој идеа до што може да е?
Колку што можам да видам не е подуена.Види да не е подуена.
Џабе ќе го купуваат,бидејки 5G мрежата се нема сеуште усовршено низ целиот свет.![]()
25.10.2018 новиот Микс 3.
Не е чин, слајдер е... Вака изгледа само тие две секунди кога се сликаш после нема рамка, целото е дисплејможе ли чинот да изгледа полошо?
може, само стави го горе.
ах, го иам видено тоа во неколку видеа на MkbhdНе е чин, слајдер е... Вака изгледа само тие две секунди кога се сликаш после нема рамка, целото е дисплеј
Sent from my MI 4W using Tapatalk
И според мене сѐ што е различно од unibody нема да има добар прием, па да видиме.ах, го иам видено тоа во неколку видеа на Mkbhd
не ме бендисват ни то
И според мене сѐ што е различно од unibody нема да има добар прием, па да видиме.
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Да ултра тенкаЌе биде климаво, ќе се крши полесно и најлошо од се ќе има помала батерија заради механизмот.
, евридеј да се чарџа.
Бесплатна достава
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден