Сакам да ги оставам цигарите пошто пушам по две-две ипол кутии на ден.
Испратено од [device_name] преку IT.mk форум апликација
Добар си ја прекинав со 3 кутии дневно и наеднаш им реков стоп иако немав никакви проблеми со цигарите доста беше дружењето со нив. И ја почнав со 24ка отров ама издржав и на 10 јуни полнам 4 години без ни една запалена.И јас така размишљав па втора течност порачав 24мг/мл отров некој и ме задави на прво тегнење![]()
Инаку да, <----- завршив со 2 и пол кутии дневно пушач повеќе од 15 год. т.е. од 3-та средно. Цигара не сум запалил, знам понекад 2-3 пати годишно пура да запалам за посебни прилики.
Ме разбркавте со глави атомизери оми...
Може некој да ми направи еден сет со се комплет со линкови и право да нарачам пошто ако земам јас да барам секако нешто ке утнам
И ако може да ми кажете каква течност и дали има со вкус.
102,5% точно.Затоа е најдобро да се праша, вејперите најчесто се многу пријателски настроени и желни да помогнат.![]()
Читај од овде натаму (и на следната страница). Не е истиот продавач, но изгледа се истите модели. Пико е супер, но треба квалитетна 18650 батерија, која е скапа во Амбрела, а од странство може да се нарача само од Нкон, кој е без тракинг.
А за мелото повеќе души рекоа дека не чини (тече и е премногу отворен).
За тивкоста, обично мене ми е сомнителна кога е тивка. :hay: Има различни, но треба да се проба што ти сметаш за тивко. Генерално, тивкоста е едно од последните нешта по кои се одбира опрема. :hay:
Има 1.5 омски? Не ни знаев. Немој да земаш од 1 ом, за к*р не ги бива а овај 1.5... Ако има таков земи бидејќи сигурно ќе е потешко тргањето и може да ти се свиѓа повеќе.Немам многу време да барам па само да си прашам. Ако не се лажам на AIO D22 имам 0.6 омски грејач од фабрика. Дали и што ќе промени да ставам 1.5 омски? Прво не знам дали може и ако да дали ми препорачувате?