Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Ваши рачно направени веб страни

daci92

poweruser
4 февруари 2009
2.120
162
Скопје
eve nesto sto go rabotev so drugar za naseto skolo ,ova e HTML sajt se e napisano od nas osven dve java scripti ,ostana uste samo da se pretstavi pred administracijata i da se kaci na oficialnata strana na skoloto
http://www.cdalibor.com/mp/
pa ajde predlozi ,zabeleski :)

username

lurker
4 јули 2009
526
67
eve nesto sto go rabotev so drugar za naseto skolo ,ova e HTML sajt se e napisano od nas osven dve java scripti ,ostana uste samo da se pretstavi pred administracijata i da se kaci na oficialnata strana na skoloto
http://www.cdalibor.com/mp/
pa ajde predlozi ,zabeleski :)

и Даци дај смали фонт бе:D или тие од школото толку ќори се:LOL:
мислам без навреда :)

daci92

poweruser
4 февруари 2009
2.120
162
Скопје
@HijackHacker
imav druga pozada staveno ,no na mentorot poveke i se dopadna ovaa pozadina(poveke odgovarala so skoloto) i ni rece ovaa da ja stavime ,ako imas nekoja podobra sto ke odgovara so elektro skolo ,ponudi pa ke ja pregledame :D

@Username
Hehe kori se ,oni baraa golem font :D

vik

user
14 април 2007
1.936
32
Имам едно прашање daci, зошто ти е ова...

Не гледам причина, иритира.

На крај краева со снимање на страната пак можи да се види кодот.
Според мене подобро би било да го тргниш.

daci92

poweruser
4 февруари 2009
2.120
162
Скопје
@vik
dobro prasanje :)
No odgovorot ne mozam da ti go dadam jas ,i jas go postavuvam istoto prasanje ,na proektov rabotevme dvajca ,codiranje,dizajn itn
e sega toj sto gi mestese skriptite ja stavil i taa
razgovaravme zasto stoi ,on nemase logicen odgovor i ednostavno ja ostavivme da stoi ,ke razmislam za tvojot predlog i ke vidime sto ke bide
fala za zabeleskata
pozdrav

B^nDIT

user
6 февруари 2010
1.124
315
Знаеш дека е супер :) Кодот не е незнам што ама идејата да се направи прво вакво на МК јазик е супер,како и дизајнот и графиката.

Предлози? Online верзијата е супер,можете нешто да направите addons за сите прелистувачи не само за Хром,и некоја виндоус/линукс апликација за скратување линкови,плус некоја опција ако имаш МСН/Скајп да ти се стави во статус линкот пример.

sdarko

user
28 септември 2008
1.051
64
Бандит освен предлогот за плагините другите ти се некако... инаку може да се напра нешко као плагин за ФФ или што и да е.. кога ке постираш линк на twitter, значи уште кога ке го пишуваш он да го детектира, скрати и замени со краток. Мислам дека ова може со JS да се изведе!

B^nDIT

user
6 февруари 2010
1.124
315
@dare_ku
кога ке постираш линк на twitter, значи уште кога ке го пишуваш он да го детектира, скрати и замени со краток.
Супер идеја :) Ја мислам дека може , onkeyup на местото за постирање на твитер па после indexOf,али ќе треба работа со regex за URL на линкот пошто е стринг а не елемент дур го пишуваш :)

@dejan
Штом ти си креаторот , само едно. Некако споро ми работеше вчера редиректот? Случајно мета редирект да не правите? Вајда Header Location треба :)

DeJaaaN

read-only
11 април 2007
43
1
www.ultim8.info
фала за предлозите :) ако имате уште нешто кажувајте :D

@dejan
Штом ти си креаторот , само едно. Некако споро ми работеше вчера редиректот? Случајно мета редирект да не правите? Вајда Header Location треба :)

не, 301 redirect користеме, header('HTTP/1.1 301 Moved Permanently'); :)

RoyalGuard

read-only
17 јануари 2010
28
0
http://uhost.mk/~royaldes

Мојот последен проект,
не е на ниедна подлога ЦМС,
дизајнот е целосно мој, што е најважно е е темплејт.
Ги знам коментарите како што се: тешко се воведуваат новости и слично, се треба рачно да пишуваш, да поврзуваш линкови итн.
Но секако, сите критики се добредојдени.

PeTaR-

hello world
14 јануари 2008
92
18
Ако кажуваш за проектот ТАРАБА, супер е, немам коментар.

stefan_v

user
3 мај 2010
1.426
604
macedonius.com
Еве една „ради реда“ - т.е. ми беше проект за Практична Работа( Пракса)-Ми беше за оцена и ова беше моја прва страна која ја изработив. Не е работена со скрипти или WYSIWYG или така нешто.Имав вградено повеќе опции ама нешто во системот на хостингот не чини(имале проблем, пишува и има објаснение од con.mk). Немам моментално време, а ја направив брзински за 2 дена и поради тоа е слаба на квалитет, ама мислам дека може нешто да биде од неа.
IT World

username

lurker
4 јули 2009
526
67
Ко за 2 дена мене ми се свиѓа, убав распоред, едноставен дизајн.

vlatko_95

read-only
14 јули 2010
33
23
Скопје / Аеродром
Еве една „ради реда“ - т.е. ми беше проект за Практична Работа( Пракса)-Ми беше за оцена и ова беше моја прва страна која ја изработив. Не е работена со скрипти или WYSIWYG или така нешто.Имав вградено повеќе опции ама нешто во системот на хостингот не чини(имале проблем, пишува и има објаснение од con.mk). Немам моментално време, а ја направив брзински за 2 дена и поради тоа е слаба на квалитет, ама мислам дека може нешто да биде од неа.
IT World

хммм незз мене ич не ми се свиѓа, а и мислам дека не е веќе ни во шема тоа кај што ти е глушецот... знаеш...

------------------------------------------------------------------------------------------

Иначе рачно изработена страна не значи и Џумла или ПХП и.....?

Мојата е во изработка pcarena.mk, па кога ќе биде готова ќе ве известам а моментално во функција е само форумот - forum.pcarena.mk, млада е странава пред неколку дена ја пуштивме па ако ви се допаѓа пишете но незз зашто но најверојатно ќе ја преправаме на вб4 сеа ни е вб3 тогаш можеби ќе има бољи скин хх :D

Mr.Jack

lurker
9 февруари 2008
763
510
Влатко...Незнам од каде да почнам со критики за форумов. Само те молам, искрено кажи ми, дали е пиратска верзија форумот или е лиценциран? Премногу VB форуми никнаа, премногу хостинзи беа супсендирани заради тоа.

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно