Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Ваши рачно направени веб страни

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Оукеј, најверојатно мисли на пишуван код без користење на wyswyg editor :)

Дефинитивно немам што да покажам :/

Инаку, од тие што ги покажа, ми се допаѓа таа со фонтаните :) Може да е заради сликите, ама страницата е едноставна и фина.. Ја врши работата за која е наменета

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.646
196
Super, одлична работа Burner
посебно ми се допаѓа онаа за софтверски решенија, ти остава впечаток на профи страница, во што и не се сомневам... и онаа за мултиграф компјутери не е далеку од ова само да се подсреди малку дизајнот...

Adrijeski напиша:
Фино :D

А извини, како мислиш рачно? Некој со нозе прави web страници?
:naoruzhan:

S

pwnz0r1lla
8 март 2007
1.550
52
www.it.com.mk
multigraf mi e nekako najubo :) ... super e i softverski reshenija.

Samo imash mala greshka vo search.php skriptata, a izgleda istata ti e koristena na 2ta websajta. Imash ostaveno XSS dupka.

Stefan.

sojic

Intern
29 април 2007
435
24
Хакерче:
На тие цени тамо што ги имаш, да не имаш испуштено една 0?

Не се заноси бре, дигни цените. На што личи тоа за 10 евра сајт. Ке видиш после како ќе почнат да ти досаѓаат, да те гњават, ќе ти дојде да рачеш, на ти од мене 20 евра скини ми се с’ к.рц.

_BurneR_

Intern
26 април 2007
114
3
www.baltazar.com.mk
Dizajno na multigraf e takov kakov sto e na baranje na klientot i tuka racete mi se vrzanani a softverski resenije e moj dizajn i zatoa e takov kakov sto e.

Хакерче:
На тие цени тамо што ги имаш, да не имаш испуштено една 0?

Не се заноси бре, дигни цените. На што личи тоа за 10 евра сајт. Ке видиш после како ќе почнат да ти досаѓаат, да те гњават, ќе ти дојде да рачеш, на ти од мене 20 евра скини ми се с’ к.рц.

Dalibor daj pisi gi tvojte web strani da se vidi sto e SEO :))

DF-1

Intern
13 септември 2007
98
2
Добро е луѓе, некој се труди да работи професионално. Само напред. Јас во последно време се трудам да научам web design. Малку ми е тешко да се привикнам, бидејќи повеќе сум се бавел со алгоритамско програмирање, ама нема врска...

Сакам да прашам нешто... Ама барам едноставен одговор... не докторирање на тема.

Дали постои начин, и ако постои, како, да направам една веб страница да се отвора ПОТПОЛНО исто во сите прелистувачи, или најмалку во IE, FF, Opera ?

DaciSS

Gaining Experience
3 јануари 2008
949
289
San Francisco
www.linkedin.com

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми