Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

Stane

poweruser
4 октомври 2007
2.497
77
Имам видено некаде ваква слична,но оваа е супер,браво :bravo:

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
Еве некои маици за натпревар направени...
maici.jpg

J

JunkXxor

Гостин
Еве нешто од мене,онака на брзинка правено,исто и аватарот ми е во photoshop правен - моето лице во терминатор стајл :bravo:

itlogo_junkxxor.jpg

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Не е лошо но јас лично би ја отстранил мрежата, не се вклопува со целата креација.

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Е ова е стварно интересно :) Браво. Доколку сакаш аддни ме на мсн, да ти дадам некои брашчиња за овакви работи... Трајбали и слично иам за коли баш праени... Јес да не сакам баш брашови али се наѓаат по некад :) Адни ме ќе ти пратам.

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Ништо посебно според мене (ова со битола што е) како прво ништо не се познава, скоро цела е црна а куќата десно ко да е премачкана со фосфорна боја (односно самата свети), како второ, дали некој живее во овие куќи??? и дали овие кафичие работат ноќе??? - сакам да кажам прозорците и кафичите треба да светат.

И јас порано праев вакви слични слики ама фотошоп немам уклучено одно месец два па имам заборавено тро

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
На првата имаш многу остри рабови на цветот. Малку Feather на маската нема да боли :)
Втората не личи на ништо бидејќи е претемна, и да не ја имавме првата фотографија, тешко дека ќе проценевме што е што. Избегнувај толку црно и толку голем контраст.
Третата не знам што си и правел, но дефинитивно е најдобра од трите. И осветлувањето е релативно погодено и рефлексијата со зелен тинт :)) Јас лично би ја направил водата малку бранувана. Ај да не ти кажувам све, играј си со водата со филтерите кои се наоѓаат во Filter->Distort и прати ни резултат :)

Volkswagen

hello world
12 септември 2008
227
76
Да одговорам на некои дилеми.

1) Сликата со Битола е темна бидејќи Земјата не дава толку рефлексија колку Месечина или Сонце. Затоа е темна. Втора работа, се работи на МЕСЕЧИНАТА што значи малце имагинација

2) Првата слика ружата е таква каква што е бидејќи сите различно ги перцепираме нијансите, заматувањето, екранот што гледаме и сл. Така шо ОК, фала за коментарот ама еве го и објаснувањето.

3) Водата, пробав со дисторт, но не изгледа убаво.

Како и да е, фала за коментарите :):bravo:

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Ц-ц-ц контраш низаеден :) Дозволуваш да ги чепнам креацииве твои малку и да ги пратам овде?

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно