Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
@DynamicMK
Да го праев ја од почеток ќе беше стопути боље али го доработував од постоечко за да го поднаучам нешто авторот :) А он се увреди... ц-ц-ц :))

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Ах... Сори тогаш :) Критика прифатена :) Од 15 февруари почнувам со курс за Softimage XSI па тогаш ќе има нешто подобро сигурно :)

А до тогаш... Почињам со илустраторот... Без смешки ќе ве молам :) И рачунајте дека не сум следел туториал ова е со слободна рака шо се вика :) Потписот е растер :p :p :p

MousewithSombrero.jpg

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
@astojkovski: Супер е, одлично :) само шеширот може уште малце да му го дотераш...
excellent!

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Браво црвче :) Топ... Само на втората не би го десатурирал небото скроз до даска :) Само сугестија...

И нешто ново од векторизаторот у успон:

KireLazarov.jpg

Тадаааа... Guess Who :p

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
Ми паднаа очите ама го направив... се надевам дека ви се допаѓа. Сакав да го чувам за Св.Трифун да го ставам како подарок... но ќе треба друго нешто да смислам за тој ден...
Winery_Vodenica_by_comodore64.jpg

James

hello world
8 јули 2008
336
13
Great Commie, само една забелешка грлата на флашите многу бргу се стеснуваат, малку поблаго нека биде стеснувањето. :bravo:

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
@Commie
Листот е твоја креација или под среден Copy/Paste?

Чисто ме интересира. Инаку супер изработено во целина :bravo:

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно