ARMac
senior
4G телеком директно под соравија штета не е сегде вака.
Го едитирав постот погоре. Исто и тестот преку мобилен (WiFi) ги вади бројките како со Хромата.Штета за пингот, ја би се јавил да прашам зошто вака на оптика се дешава.
Е ова е океј пинг.Го едитирав постот погоре. Исто и тестот преку мобилен (WiFi) ги вади бројките како со Хромата.
За илјадарче без договор ова е best value моментално на пазарот.. додека не се префрлат и другите од старите пакети..Е ова е океј пинг.![]()
50км северно од Гевгелии друже. :hay: SRКој регион си?
Од кога 4ms е крш пинг? Ебаго!
ISP Macedon Telekom ?Прв ден на новиот Optic 40 пакет од Телекабел. (1000ден без договор)
Како за прв ден сум веома врло задоволен, имајќи предвид дека бев 6 и нешто години на 15/1 мегабита за 500ден.
Пингот попладнето накај 12ч. беше 5 милисекунди.
Едит: Пингот на залепените слики е голем оти тестирав со Флеш верзијата преку ФФ, на Хромата пингот е 5-8 милисекунди.
Од кога 4ms е крш пинг? Ебаго!
И мене ме интересира. +1Дали некој го има оптичкиот на телекабел?
Луѓе ми заврши договорот со Телеком, кажувајте на што да се претплатам. Многу сакам да гледам 4к филмови и гледам дека само телекабел нудат анлимитед нет месечно.
Го гледам 100/3, навистина е неограничен?Aко не играш игри често онлајн, тогаш VIP 150/5 е топои. Другите пакет не се доволно брзи, 50/50 е мех ако си нестрплив како мене или користиш Acestream.
@AstraionДали некој го има оптичкиот на телекабел?