Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Sony MH755: Слушалки од $8 за аудиофилско уживање

Андреј

hello world
4 септември 2012
184
470
Варшава, Полска
discord.gg
Дали некој има порачано од Али AKG за Samsung? Гледам по коментари многу ги фалат, велат дека се оригинал. Јас нарачав за прода да ги спорадам со оригиналните да видам дали имаат разлика.

Оригиналните имаат гумифицирана основа наместо мазна пластика од страната на увото и подобар кабел.

Треба да стигнат моите утре, па ќе ти кажам што мислам во споредба со други буџет слушалки.

krema

OG
24 јуни 2009
15.736
15.830
youtu.be
Епа и кај нив мора да има „Венцо утовар-истовар“. :D
И да, сега се за 1 долар поскапи, да има и за мајсторот пиво. :)

krema

OG
24 јуни 2009
15.736
15.830
youtu.be
Electronhero е проверен и праќа оргинални, нарачав два пати досега. Други продавачи на оргинални MH755: Kanoya, bestneed_3c, macpart168, xirui_01, spassear.
@Андреј не го спомна овој продавач како проверен, ако си нашол на друго место дека овој продавач е „добар“ тогаш ОК. :)

Андреј

hello world
4 септември 2012
184
470
Варшава, Полска
discord.gg
Стигна новата пратка од electronhero :)

5EPjK4g.jpg

Во последно време ги слушам со овие филтри. Звучат подобро бидејќи го прави требл-от поприроден на уво.

Wjf9wfw.png

nashio

lurker
14 јануари 2011
768
1.052
Radobor
www.zdravkovski.com
nashio's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9 5900X
Motherboard
X570 Pro4 ASROCK
Storage
Samsung PRO 980 NVMe, Samsung EVO Plus NVMe, Seagate Ironwolf
PSU
BE QUIET! STRAIGHT POWER 80 PLUS PLATINUM
RAM
64GB 3200MHz G.SKILL Ripjaws - V F4
Video card
NVIDIA GTX 1070ti Cerberus
Case
BeQuiet Pure Base 500
Mouse
MX Master 3
Keyboard
MX Keys
Audio
Wharfedale Diamond 8.1 Pro Active
Monitor
Benq PD3220U
OS
Windows 10
Читам подолго време и морам да прашам:
Шо прајте со толку исти слушалки? Да не ги јадите? :D

Андреј

hello world
4 септември 2012
184
470
Варшава, Полска
discord.gg
Читам подолго време и морам да прашам:
Шо прајте со толку исти слушалки? Да не ги јадите? :D

Ако снема што ќе праиме после :) Идејата ми беше да модифицирам 3-4 и да ги раздадам како подарок на пријатели кои слушаат музика на аирподс :D

На нас младите не ни смета треблето на mh755:):angel::)

Напротив, го отвара треблето уште повеќе. Give it a try. Mало подобрување на звукот, не е толку приметно како со филтрите на BLON.

fuzzjaw

poweruser
13 јануари 2014
2.062
3.832

Значи ги земаш слушалките што веќе ги имаш, додаваш (колку што гледам proprietary) silicone eartips и ANC и ги викаш "Pro"? Баш ме интересира како ќе се покажат, AirPods имаат за чудо пристојни драјвери. Да не беше лошиот дизајн и комплетниот недостаток на noise cancelling, дури и пасивно, ќе беа добра опција.

Андреј

hello world
4 септември 2012
184
470
Варшава, Полска
discord.gg
Само што ми стигнаа слишалките нарачани од electronhero, pure trash, немаат НИКАКОВ бас!

Xмм 5 пара слушалки имам нарачано од него и сите беа ок. Незнам која е твојата дефиниција за бас ама слушалките имаат повеќе од доволно бас. И други тука нарачале од истиот селер.

9 јуни 2015
1.388
2.199
Скопје
Xмм 5 пара слушалки имам нарачано од него и сите беа ок. Незнам која е твојата дефиниција за бас ама слушалките имаат повеќе од доволно бас. И други тука нарачале од истиот селер.

те канам на гости да ги слушнеш

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно