Андреј
hello world
Изгледаат оригинални. Засечен на крајот силиконски тип (не заоблен до крај) и црн меш внатре. Идентични со моите.
How to spot a fake Sony MH755
Последна промена:
Хаха исто и кај мене кога прв пат ги ставив. 0 бас.Само што ми стигнаа слишалките нарачани од electronhero, pure trash, немаат НИКАКОВ бас!
Само што ми стигнаа слишалките нарачани од electronhero, pure trash, немаат НИКАКОВ бас!
Пошто во мене го носев само комутерскиот DAP (Ruizu X02, кој претежно го користам за аудиокниги) - не се усудив да носам ниту првични впечатоци. Немаше да бидат добри... Слушалкиве дефинитивно си бараат нешто помоќен засилувач. На друг DAP (Benjie S5) MH755 звучат прилично солидно. Има проблеми се разбира, басот е малку прејак, средните тонови се нешто (всушност осетно) повлечени а виските малку понагласени (ама ненаметливо). Ако барам влакна, мене лично најмногу ми смета повлеченоста на средните тонови, пошто често слушам музика во која доминараат вокали и се разбира за слушање аудиокниги.
Ак си от Прилеп можам да ти ги продадам за едно пиво и десет ќебапи . Денеска само што ми стасаа .
Ем ак си от Битољ незнам как да ја напрајме.
Сонито се бескорисни и не се 5$ . Треба да доплатиш или модуваш да можеш да слушаш на истите. И ги споредувам со монкот на исти сетап , така да теоријата на што и како ги слушам не држи вода .Слушалките во никој случај не се тиња за 5$ , во моментов ги споредувам со ATH-M40X и можам да кажам дека сонито е врв за парите.
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден