А за какви станува збор?Не е проблем. Само да стасаат.
А за какви станува збор?Не е проблем. Само да стасаат.
2017 Newest AWEI T11 Wireless Headphone Bluetooth Earphone Fone de ouvido For Phone Neckband Ecouteur Auriculares Bluetooth V4.2-in Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba GroupА за какви станува збор?
Ми треба нешто што ќе се користи како звонче на врата, а ќе ми стига известување на телефон. Постои ли нешто такво ?
Истите кој ги спомна @SpiritBondА за какви станува збор?
Освен Bluedio : )Слушалки со плавзуб за 600 денари...се што е подоле од 50е со плавзуб е за никаде.
Bluedio +1Освен Bluedio : )
Прашај тука Филтер за воздухНекој солиден трипод од Али/Ебај? Ми треба за Fuji X10.
Џапај го овој:
Mini Digital LCD Indoor Thermometer Hygrometer -$1.69 Online Shopping| GearBest.com
Имам еден таков од лани (а си нарачав уште 3 комада прошлава недела), мерењата не отскакаат од други поскапи мерачи, плус и влажност мери. Сеуште работи со истите батерии со кои стигна, а заменски се од тие ситните копче-батерии кои по коштаат по неколку денари во пакување од 5 (или 10).
Пристигнаа слушалкиве.. Први импресии не се лоши, но не се баш најдобри во високите фрекфенции, во мид и лоу енд се сосема ок за таа цена, а за батеријата сеуште не сум тестирал. Overall 7.8/10
Да, погрешно напишав - Fast Charge.^
Fast Chargе ≠ Quick Charge.
Мене ми треба вакво,И јас го нарачав овој термометар и можам да кажам дека мерењата за температура соодветсвуваат со друг термометар од ист ценовен ранг. Но немам друг мерач за влажност на воздухот, па тие мерења не можам да ги споредам.
Дали ги имаш споредено мерењата за влажноста на воздухот? Бидејќи првичната намена за која го купив е мерење на влажноста на воздухот, ме интересира дали го имаш споредено со други мерачи и дали има големи осцилации во резултатите?
Доаѓа со батерии и треба да имаш креирано само профил, не е потребен никаков код.Мене ми треба вакво,
Мора регистрација? Код?
Доаѓа со батерија?
Испратено од Redmi Note 2 преку IT.mk форум апликација
Немам други мерачи за влажност за да споредам. Меѓу овие мерачи (а ги имам неколку), мерењата им се меѓусебно конзистентни.Дали ги имаш споредено мерењата за влажноста на воздухот? Бидејќи првичната намена за која го купив е мерење на влажноста на воздухот, ме интересира дали го имаш споредено со други мерачи и дали има големи осцилации во резултатите?