Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Ситни интересни работи од AliExpress,Ebay...

krema

OG
24 јуни 2009
15.756
15.845
youtu.be
AWEI имаат неколку добри жичани модели, збореме за тој ценовен ранг, е сега какви ќе се покажат овие блутут, ќе ни кажете кога ќе ги истестирате! :)

SiPy`

poweruser
23 јуни 2015
3.116
5.322
Слушалки со плавзуб за 600 денари...се што е подоле од 50е со плавзуб е за никаде.

turbiny

hello world
20 декември 2016
231
123
Ми треба нешто што ќе се користи како звонче на врата, а ќе ми стига известување на телефон. Постои ли нешто такво ?

Baraj wifi doorbell
Wifi Doorbell Camera Wireless Intercom IP Camera Wi fi Looline Wifi Door Bell Camera Photograph Eletronico Doorphone-in Video Intercom from Security & Protection on Aliexpress.com | Alibaba Group

N56 via jailbroken Monarch

draganamon

lurker
24 јануари 2016
706
916
Skopje
draganamon's setup  
Processor & Cooler
i7-12700H
Storage
2 x 1TB SSD
RAM
32gb DDR5
Case
XPS 17
Mouse
Logitech 502
Keyboard
Logitech G Pro
Audio
Logitech G51 5.1 & Creative Sound Blaster X-Fi 5.1
Monitor
Dell U2419H
OS
Windows 11

Ile bocev

hello world
15 ноември 2015
354
294

И јас :D Абе кинезиве ќе снемаат материјали за изработка. Ги порачав за време на акцијата 11.11 па сега којзнае кога ќе стигнат. АМа до нова година ако биде задоволен ќе сум, со оглед на нарачките

SpiritBond

hello world
21 август 2015
413
902
Aerodrom
20171116_152750.jpg
Пристигнаа слушалкиве.. Први импресии не се лоши, но не се баш најдобри во високите фрекфенции, во мид и лоу енд се сосема ок за таа цена, а за батеријата сеуште не сум тестирал. Overall 7.8/10

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
Имав нарачано овој USB - micro USB кабел, ама малце се разочарав, бидејќи не работи Fast Chargе-от кај Samsung A5 2016. Како утеха ми е дека телефонот ми е на полнач само преку ноќ и подобро е дека не работи. Нарачав уште 2 кабела, без plug-от, за во кола и резерва да имам.

(се извинувам до членот, што го имаше постирано, ама знај дека ти си "виновникот" дека го купив овој кабел :p )

Luca Toni

hello world
18 септември 2015
271
572
Скопје
0eb2930a6751322b5820d22ac3ee4b51.jpg

Usb 3.0

Го укличив на усв порт 3.0 ама многу споро орефрла само со 10мб, ова искочи послабо и од 2.0 или незнам јас да го подесам, а драјвери нема

Го има некој истиов, чаре?

Sent from my iPhone 7

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Ау нема шанси, премногу е скапо тоа. Солидно нешто, али не огин. :))

caki

hello world
1 август 2010
481
152
Џапај го овој:
Mini Digital LCD Indoor Thermometer Hygrometer -$1.69 Online Shopping| GearBest.com

Имам еден таков од лани (а си нарачав уште 3 комада прошлава недела), мерењата не отскакаат од други поскапи мерачи, плус и влажност мери. Сеуште работи со истите батерии со кои стигна, а заменски се од тие ситните копче-батерии кои по коштаат по неколку денари во пакување од 5 (или 10).

И јас го нарачав овој термометар и можам да кажам дека мерењата за температура соодветсвуваат со друг термометар од ист ценовен ранг. Но немам друг мерач за влажност на воздухот, па тие мерења не можам да ги споредам.

Дали ги имаш споредено мерењата за влажноста на воздухот? Бидејќи првичната намена за која го купив е мерење на влажноста на воздухот, ме интересира дали го имаш споредено со други мерачи и дали има големи осцилации во резултатите?

bakidota

hello world
21 март 2017
79
27
Пристигнаа слушалкиве.. Први импресии не се лоши, но не се баш најдобри во високите фрекфенции, во мид и лоу енд се сосема ок за таа цена, а за батеријата сеуште не сум тестирал. Overall 7.8/10

Друже добри ли се за метал музика си пробал ли такви ми требаат ... :hay:

maci

poweruser
2 април 2008
3.393
978
И јас го нарачав овој термометар и можам да кажам дека мерењата за температура соодветсвуваат со друг термометар од ист ценовен ранг. Но немам друг мерач за влажност на воздухот, па тие мерења не можам да ги споредам.

Дали ги имаш споредено мерењата за влажноста на воздухот? Бидејќи првичната намена за која го купив е мерење на влажноста на воздухот, ме интересира дали го имаш споредено со други мерачи и дали има големи осцилации во резултатите?
Мене ми треба вакво,
Мора регистрација? Код?
Доаѓа со батерија?
Испратено од Redmi Note 2 преку IT.mk форум апликација

caki

hello world
1 август 2010
481
152

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.808
6.501
SK
Немам други мерачи за влажност за да споредам. Меѓу овие мерачи (а ги имам неколку), мерењата им се меѓусебно конзистентни.

Ако налетам на друг мерач, ќе споредам. Пиши и ти ако ти испадне прилика да споредиш. :)

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно