Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Што мислите за НЛО и за Вонземјани ???

Што мислите дали постојат вонземјани ???

• Да

Гласови: 80 84,2%
  • Не

Гласови: 15 15,8%

• Вкупно гласале
    95

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
Настрана заебанциите, ама глупо е некој да мисли дека не постојат вонземјани. Исто како што настанал животот на земјата, така има можност да настанал живот и на други планети, галаксии и сл. Чиста логика. :bye1:

Freaker

hello world
9 април 2007
418
8
се сложувам има можност исто како на земјата да настане живот и на други планети, но има и можност да се створиле услови за живот само на нашава планета земја и на ниедна друга, не ги исклучувам ни двете можности, шансите се пола пола затоа и не гласам на анкетата

GeNeRaToR

lurker
20 јануари 2008
538
7
Глеам некој гласале дека не постојат вонземјани. Како можете да бидете толку скептични.

IT member

hello world
21 декември 2007
274
1
ivan-sorry1.hi5.com
Jas licno mislam deka postojat, i sum cul deka amerikancite imaat 1 vonzemjanin( koj trebal da se drzi vo tajno, no podocna bil razotkrien... itn.int.). Postojat premnogu planeti, pa logicno bi bilo deka na nekoi od niv ima zivot, e sega toa sto nie ne znaeme koi se tie planeti i kade se, toa e drugo.. No mozebi ke doznaeme za ovaa misterija vo bliska idnina.

Blagojce

lurker
26 декември 2007
918
88
Прилеп
Blagojce's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5-3570 3.40GHz
Storage
2 TB
RAM
8 GB
Monitor
ASUS 24" LED Full HD
OS
Windows 10
Pa уплоадирај ја на некој сервер www.imageshack.us и после имаш линк кој треба да го копираш и да го пастираш во "одговорот"(не брз одговор туку повеќе опции ќе кликниш) и има таму "внеси слика" кликни на него и пастирај го URL-то.

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
Секоја година во определен период се случува ова чудо:
cc013.jpg

011_crop.jpg

И секоја година завршува со некој спектакуларен цртеж направен во житото.
Некој велат дека ова го прават луѓе, денес на national geographic 3ца луѓе кој се знаимаваат со ова направија лавиринт за 4 часа и 38 минути, но комплексните кругови сигурно земаат повеќе време. Јас верувам дека ова е направено од вонземјани.

IT member

hello world
21 декември 2007
274
1
ivan-sorry1.hi5.com
Секоја година во определен период се случува ова чудо:
cc013.jpg

011_crop.jpg

И секоја година завршува со некој спектакуларен цртеж направен во житото.
Некој велат дека ова го прават луѓе, денес на national geographic 3ца луѓе кој се знаимаваат со ова направија лавиринт за 4 часа и 38 минути, но комплексните кругови сигурно земаат повеќе време. Јас верувам дека ова е направено од вонземјани.

Sekako, se soglasuvam so tebe, vidov zito pa me potseti na edna slucka, neznam dali imam slika da stavam, pred nekoja godina isto taka nekoj napravil nekoj crtez na zito, pa posle navlegol vo okolnite sela (pokraj nivite so zito) i gi ubil(gi parcosal) zivotnite vo štalite. Imase luge kazuva na TV, deka bile vonzemjani... :isplashen:

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
@IT member
Половина и повеќе од овие круигови се направени од луѓе. Но комплексните кругови се тешки да се направат во една летна ноќ (овие кругови се појавуваат преку летниот период), што доведува до прашањето кој ги направил?

StarBuck

user
16 февруари 2008
1.295
48
За тие crop circles, знам дека има луѓе кои се занимаваат со тоа, од почит кон вонземјани, и прават слични работи по полињата. А знам и дека постојат цели тимови на професионалци, научници, доктори на наука кои што се бават со токму тие "кругови"...
Инаку за моето општо мислење за вонземјани, првото нешто што го инсталирав кога прв пат ставив модем дома пред незнам колку години, беше SETI@HOME па сега вие видете :)

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно