Толку од муабетот. Температурата хаос. Барем батерија држи попристојно под оптеретување. За стендбај дрејн којзнае.
Толку од муабетот. Температурата хаос. Барем батерија држи попристојно под оптеретување. За стендбај дрејн којзнае.
Хаос.
Ова е единствениот тест на цел YouTube што покажува ваков резултат. Стар фирмвер, или некоја аномалија, греење до тој степен шанси нема, 50 е максимум што сум видел, температури на скоро сите тестови со мачење беа околу 42-45C.
Ама е добар потег за да направи притисок на Samsung додатно да се посветат на оптимизации.
Бтњ разлика во перформанси во real world тестови има само во игри.
Напрај 5 антуту теста еден по друг на твојот , па сподели резултати да видеме од прва рака со најнов софтвер. Баш бев загреан за телефонот, ама изгледа и тој е загреан
Испратено од ONEPLUS A6003 преку IT.mk форум апликација
Иначе ја подзгреше малце темава![]()
На пример во секоја, секогаш, а после саат време употреба ќе сакаш да ти ги вратат парите ако имаш прилика да ги користиш двата во исто времеОд практична страна, игрите не ги рачунаме, во која ситуација СД ќе е подобар од Ексинос? Мене не ми текнува ама баш на ниедна барем не за работиве јас кои ги користам.
Во која, пракса ме интересира не бенчмарк.На пример во секоја, секогаш, а после саат време употреба ќе сакаш да ти ги вратат парите ако имаш прилика да ги користиш двата во исто време
Купи ги двата и ќе видиш, немам ниеден читам и носам заклучок од тоа што го гледам, што го гледаш и тиВо која, пракса ме интересира не бенчмарк.
Да , точно за РАМот тука игра улога за обработување на камерата при сликање и видеа истотот и кај ајфон 7 и 7 Плус кои се различни Рамови и камери што прв излезе со двоен фото и телефото камера па така се започна и другите телефониФала ти на довербата. Ако веќе имаш доверба, тогаш на претходните страни напишав дека Ultra-ва, е помазна, пореспонсивна и побрза дури и од најбрзите флагшип уреди кои сум ги користел, тачот е мерен на 3 ms, што е прилично неверојатно, така да не сфаќам ова макар и со exynos што треба да значи. Телефонот е молња.
Е сега 8 vs 12GB тука може да има разлика, не викам дека 8 се малце, ама новиве уреди за процесирање на камера користат еден тон рам, а апликацииве се доста гладни исто така.
Луѓево од рецензијава се прилично доверливи од се што видов до сега, на форумот порано бев член и имаше доста добри дискусии.
Не троши многу на стендбај. Инаку пред да легнам го ставам на power saving mode и троши 3-4%.Толку од муабетот. Температурата хаос. Барем батерија држи попристојно под оптеретување. За стендбај дрејн којзнае.
Хаос.
Ова работа и Samsung DeX ќе заврши работа пробано од мене дури со ЏојПад и ТВто (LG) само што со ЏоЈпад е малку сложено бидејќи ТВто не подржува ЏојПад туку само Тастатура ,слушалки и маус
Како се среди?Се среди бактеријата...на крај на ден има скоро уше 50%...
Погледнете го атачментот 97056
Се среди бактеријата...на крај на ден има скоро уше 50%...
Погледнете го атачментот 97056
Ти кажав што да направиш. Затвори сите apps, инстал апдејт, наполни го скроз, и додади Tik Tok + Chrome во deep sleep, лично и facebook би го ставил. Oткако ќе направиш се тоа, за 1-3 дена треба да се стабилизира.
Ќе се среди за една недела, на почеток ONE UI нешто работи/анализира во позадина, исто искуство имав и јас со S20+ ...
1 недела употреба па после коментари за батерија, gOJDO го нема ни последниот апдејт. Јас вадам 7-8H.
Стави и smart things во deep sleep. После апдејтот и уште 2-3 полнење ќе знаеме се.
Мислењето е автоматски споено:
Новите телефони така работат, на старт многу корнат батерија, после се стабилизира, додека не поминат неколку дена до недела не може да знаеш од што и како е.
Гледај горе Tik Tok што му направил, заедно со Smart Things, масакар. 1 минута употреба 6% батерија, лооол.
Абе ајде молимте..
Не е ова динстање на месо па да се среди работата
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
RAM SO DIMM DDR4 8GB 3200MHz TEAM GROUP TED48G3200C22-SBK BULK
3.500,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден