Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Република Фишинг Македонија

acikaaa

user
22 октомври 2018
1.210
1.228
Скопје

Да не се лажеме дека не може да одговара, си има во законот, тоа го прави со умисла ги наведува

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.852
4.090
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO

Да не се лажеме дека не може да одговара, си има во законот, тоа го прави со умисла ги наведува
Пак ќе има цвикање.....

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.621
19.361
Менаџерите отфрлале одговорност.

Ова ко во скеч на Монти Пајтон да живееме!

И силувачот отфрла одговорност, арамијата, криминалецот исто така.
Можат тие и сопствената мајка да си ја отфрлат.

Прашањето е што ќе превземе оваа шака јада од власт во врска со тоа.

acekorg

hello world
5 октомври 2010
423
709
Гледаш за точаци фали една…
Да си отворам дур не ја зафатиле.

Ви го украдоа точакот?
Ние сме тука легално да ви го вратиме по најсовремен процес на реверзибилна јагма.
Аплицирај веднаш на линкот подолу
lesnamisla.vip

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.852
4.090
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Конти со кинески врски под британски превез ги однесе заштедите на македонските граѓани

18 август 2019
1.247
1.241
Има ли уцени (особено од полицајци) за принудно приклучување во пирамидата? Пред 10-15 години имаше масовно уценување (рекетирање).

• wow
Реакции: Avid

dddragan

hello world
12 август 2014
438
599
Глупи луѓе се глупи луѓе, не знаат дека се глупи, толку им делеле. Ама се дур нема држава и закон да ги заштити, ќе биде вака - хотел промаја. Дојди, напраи дубара, зарвори ја, почни нова. Таму е проблемот, на човек со мака не можеш да му судиш

coNNectMKD

user
13 март 2017
1.317
1.552
Skopje
Ова ќе го има се додека има овци, нити е ново ниту некогаш ќе го снема.
Само едукација и не наседнување на идни Конти и дгтп-а.
Мнозинството знае дека е понзи и сепак уложува. Парите се проблемот... Свесно знаат дека дупат народ.

Ама искрено, кога ќе видам кој све има пристап до интернет...

kirev

senior
31 мај 2010
9.136
7.817
Мнозинството знае дека е понзи и сепак уложува. Парите се проблемот... Свесно знаат дека дупат народ.

Ама искрено, кога ќе видам кој све има пристап до интернет...
Колку души вложиле за да бидат мнозинство? 250.000? Не дека 5-10.000 е мал број, ама сепак не е мнозинство

coNNectMKD

user
13 март 2017
1.317
1.552
Skopje
Колку души вложиле за да бидат мнозинство? 250.000? Не дека 5-10.000 е мал број, ама сепак не е мнозинство
Мнозинството од групата на луѓе која вложила (во случајов за Конти зборам).

Јас не сретнав ни еден да ме убедува или да мисли дека прави нешто паметно. Знаат дека е превара ама се надаат на парите.

Trtka

Gaining Сало
11 април 2018
717
1.033
Нажалост народо не е ама баш ич крив. Писменоста е таа која што е. Пробај во Германија или Америка да направиш пирамидална шема , да ти покажат чорка 200 години по 24 саати од самата помисла.
Да немаше закони по белиот свет , да видиш како ќе шибаа вакви шеми... 20 пати повеќе од цел балкан.
Ова со ругање на сопствениот народ малце ви оди безвезе. 99% од инЏинерите во Европа сметаат на прсти, ама то е, ние прости.
И најжално е што нашиве плескавичари во джерманија кажуваат колку прост народ сне биле. Иди ролај плескајци бре. Чисти ВЦа као ВЦ манаџер.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.766
3.476
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Светот е толку голем што во секоја држава има група на луѓе што може да бидат измамени. Односно оние кои што се измамени најчесто се помалку едуцирани луѓе. Е сега тука е игра со % и тоа колку од тоа население наседнува на вакви работи.

Во америка пример многу луѓе наседнуваат на се, гласачите на Трамп се сметаат за едни од попростите луѓе каде што можеш се да им продадеш со ликот на Трамп и тие тоа ќе го купат. QAnon веруваат во се, нив можеш било што да им продадеш. OneCoin не беа измамени само Бугари.

Е сега да речеме во Данска која нели е земја со најдобро образование бла бла, според оваа статија, значително се зголемени измамите и криминалците украле околу 2.8 милијарди долари или во проценти има зголемен пораст од 62%.

Проблемот тука е што државата нема капацитет да се справи, или кога ќе дојде до тоа, веќе многу луѓе се измамени. Ама еве да го земеме примерот со телевизиите. На Сител имаше во вестите ваков прилог, треба да си тотално ретардиран да се пикнеш во оваа шема пак и покрај тоа што вакви пирамиди паднаа. И денес повторно има луѓе што ќе влезат и вложат и покрај сите предупредувања од државата.

Еве го видеото:
View: https://youtu.be/50Q0QzbsPf8?si=KQmQuZB0P74PxYgc

Ab@ace

lurker
21 мај 2016
863
739
Ја во конти влегов Мај немав членови под мене не канев никој не сакав да вовлекувам , во понзи шеми и пирамиди терав само пасивен приход ,почнав со 750 го вратив влогот и после чиста заработка земав 3000 долари така да ја неможам да се жалам дека сум изгубил, изгубија оние што влегоа Септември месец

dashbog

lurker
24 јуни 2008
576
822
dashbog's setup  
Processor & Cooler
i5 6500
Motherboard
Asrock B250 Pro 4
Storage
1TB NVME + 3TB HDD
PSU
Cooler Master 650W
RAM
8GB
Video card
RX580 8GB
Case
SAMA Yuhui
Mouse
Logi M310
Keyboard
Logi K540
Audio
Logitech Z333
Monitor
Dell 27"
OS
Windows 10
Ја во конти влегов Мај немав членови под мене не канев никој не сакав да вовлекувам , во понзи шеми и пирамиди терав само пасивен приход ,почнав со 750 го вратив влогот и после чиста заработка земав 3000 долари така да ја неможам да се жалам дека сум изгубил, изгубија оние што влегоа Септември месец
Ти не си заработил 3000 ами си ги добил од тие што ги загубиле. Може не ти тежи тоа заради тоа што се од непознати штом немаш кането, ама сепак понзи си е понзи, земаш од тие што губат.

Ab@ace

lurker
21 мај 2016
863
739
Ти не си заработил 3000 ами си ги добил од тие што ги загубиле. Може не ти тежи тоа заради тоа што се од непознати штом немаш кането, ама сепак понзи си е понзи, земаш од тие што губат.

Да да јасно ми е, така си е секој може да накапи треба само моментот да го фанеш, мада ја имам искуство со овие пирамиди 2-3 години работам чисто ради забава и не ги промовирам никаде ни на блиски ни на пријатели, и ги знам од прилика како им оди процедурата и кога е спремна за гасење и кога е момент за влечење

Alex3

hello world
20 декември 2018
225
266
Да да јасно ми е, така си е секој може да накапи треба само моментот да го фанеш, мада ја имам искуство со овие пирамиди 2-3 години работам чисто ради забава и не ги промовирам никаде ни на блиски ни на пријатели, и ги знам од прилика како им оди процедурата и кога е спремна за гасење и кога е момент за влечење
тука имаше напишано пост за конти пред месец-два, ти го избриша администрација за 2-3 саати

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно