Грешката што си земал Самсунг си е сосема поинаков проблем од ова. Самсунг е дното во издржливост на правосмукалки, па уште 30000 денари? Каква е таа правосмукалка од Самсунг и браво што направиле такво нешто. Имено имаме Миеле претставништво кај нас ако веќе се бара најдобра правосмукалка во канистер вид. Од друга страна употреба на правосмукалка без Хепа филтер е потресително во 2021ва година.Ја имам истата и работи од денот кога е купена без никако проблем , имам све и свашта чистено со неа дури и малтер бетон кога се реновираше дома , а за муабетот имаш нова лупнав 30 илјадарки за САМСУНГ и по 2 месеци рикна моторот и ја сервисирав пак од сетек купена и пак рикна , штета што старите модели немаат асолни филтери ама едно ке кажам квалитетот на мотор од тогаш до денес магаре и козметика .
Така е. Ние имаме правосмукалка со хепа филтер на која и ставаме уште еден хепа филтер па одозгора на тога ставаме и газа.Од друга страна употреба на правосмукалка без Хепа филтер е потресително во 2021ва година.
Јас ја ставам надвор смукалката дури смукам, цревото преку дупка во прозорот внатре, нека иде надвор гнасотијата, што е сигурно сигурно.Така е. Ние имаме правосмукалка со хепа филтер на која и ставаме уште еден хепа филтер па одозгора на тога ставаме и газа.
Потоа тој што чисти го облекуваме во скафандер и на грбот боца кислород. А другите штрафта од дома.
Се менуваме иначе. Јас сум на мнение дека хепа филтер е за шмизли. Тука треба да се уфрли и филтер со сребро, активен јаглен и по можност да се тури и еден јонизатор.
Не рециклираат бакелит беОднеси ја во Екоциркон, ќе ја средат!
Здраво,дечки дали некој знае(познава) сервис(ер) за оваа правосмукалка,велат изгорена пластика кај моторот или препорака совет за нова.
Исто како мал мислев дека Слобода-Чачак е генерален спонзор на Гоустбастерс…
Игор Џамбазов
Чудово без надзор, во момент на уклучување, можеше да ти ги усиса завесите, даљинското, вилиците од баба ти..
Не се поправа.велат изгорена пластика кај моторот
Зависи кој бог. Постојат преку 800 богови каталогизирани низ историјата на човештвото. Не сите знаат што шмукала смукалката.Само Бог знае што се има изметено
Зависи кој бог. Постојат преку 800 богови каталогизирани низ историјата на човештвото. Не сите знаат што шмукала смукалката.