Jas sum zadovolen no ako ja sporeduvas so nekoja druga, ako primas plata ili si do 25 godini zemi si Halk, a inaku PCB mi e na vtoro mesto posle Halk.Што мислите за Pro Credit банка? Некој има искуство?
Preku One ID mozes da napravis smetka besplatno i da dobies debitna po posta bez poseta na ekspozitura, jas imam edna godina smetka a neznam kako izgleda ekspozitura.
Мислењето е автоматски споено:
Sekako deka ima 24/7 agenti, ama Halk na mene koga im pisav mejl za edna transakcija vo 02:00 posle polnokj i mi se javija vo 02:02, a jas so cel da vidat drugiot den im pisavЈа тестирав ефикасноста на НЛБ за време на празникот. На Велигден купив нов телефон и во понеделникот им пратив мејл дека не можам да ја користам апликацијата mKlik затоа што го сменив уредот. После пола саат ми се јавија да ми кажат дека е средено и можам да ја користам. Не очекував дека во неработен ден ќе бидат толку експедитивни![]()
Мислењето е автоматски споено:
Halk, povlekuvanje kes bez provizija na bilo koj bankomat neograniceno za primateli na plata/penzija i mladi do 25 godИма ли некоја банка моментално која шо стварно нуди некоја „поволност“ за да те мотивира да примаш плата кај нив?