Sparkplug folf
hello world
- 5 јануари 2021
- 366
- 283
Што и фалеше на старата верзија?
И фалеше да влезе у 21 векШто и фалеше на старата верзија?
Ова го имаше од сајтот на СТБ па го снема, денес на фб ми излезе ваква спонзорирана објава![]()
Ова нешто ново е? Интересно звучи
имаше некој текст за виза директ пред некој ден некаде по домашниот интернет, веројатно за ова нешто се спремаатОва го имаше од сајтот на СТБ па го снема, денес на фб ми излезе ваква спонзорирана објава
HalkPay ми се деинсталирал (лонг стори) и два дена се борам да го реинсталирам - на крај им свртив на Хелп 023296330 и ми викаат „е, да, не работи, нешто инсталираат, ама може да се додаде картичката во Гугле Волет!!!“. Đe me nađe!ShitPay до ден денес не ми функционира мене, пробано со 3 телефони.
Кај мене уште не дава Виза Платинум да додадам.HalkPay ми се деинсталирал (лонг стори) и два дена се борам да го реинсталирам - на крај им свртив на Хелп 023296330 и ми викаат „е, да, не работи, нешто инсталираат, ама може да се додаде картичката во Гугле Волет!!!“. Đe me nađe!
Се идентифицирав, им кажав дека сакам и двете - во текот на утрешниот ден ќе можам да ги додам. И нели прашав за Епл пеј - тоа немаме... Емтое гајс.
Да ѕвониш. Пријави квар и прашај дали е твојата картичка додадена бидејќи Халк пеј не работи.... Тенк ми лејтерКај мене уште не дава Виза Платинум да додадам.
Погледнете го атачментот 150716
Дали тоа значи дека можам утре или треба и јас да ѕвонам?![]()
Не, ќе ѕвонам за околу саат време некаде, да се приберам од работа.Да ѕвониш. Пријави квар и прашај дали е твојата картичка додадена бидејќи Халк пеј не работи.... Тенк ми лејтер
Мислењето е автоматски споено:
Праша?
Lucky bastard. Кај мене се уште не можеАирлија, не ми треба више Халк Пеј, влезе во Гугл волет…