Оди на apkmiror види има ли понова верзија на playstore...Мислам, заради баг во новиот апдејт, не можам да инсталирам. Цело време стои waiting for WiFi. А нејќе ни преку мобилни податоци.
Што и кај е apkmirror?Оди на apkmiror види има ли понова верзија на playstore...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Додуша јас сум на Global stable 8.1.2.0дечки во девелопер се можни вакви зезанции. Затоа и се вели девелопер. Ако не сакате да се зафркавате, одете на стабилен билд и мирни сте.
Добар е, на глобален стабилен си.Може да ми кажете дали е добар ромот го земав од сетек прв пат користам ваков телефон ако може помош
Добар е, на глобален стабилен си.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
А како виде дека не е? Ознаката на билдот е окСигурно? Нека проба апдејтот дали коректно работи
За да си посигурен најдобро е да си провериш на официјалната страна и да видиш дали верзијата таму се совпаѓа со верзијата на телефонот. Колку што можам да видам на MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ти ја имаш последната верзија за твојот модел. Ако во иднина на страната видиш понова верзија а кај тебе не се апдејтува преку телефон, тогаш нешто не е во ред. Истотака провери во телефонот дали имаш блоутвер, т.е апликации што цело време ти сметаат, реклами, глупи антивируси и слично.Може да ми кажете дали е добар ромот го земав од сетек прв пат користам ваков телефон ако може помош
Ок му е ромот нема гајле, тоа е последен глобален стабилен за ноте 4 медиатекЗа да си посигурен најдобро е да си провериш на официјалната страна и да видиш дали верзијата таму се совпаѓа со верзијата на телефонот. Колку што можам да видам на MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ти ја имаш последната верзија за твојот модел. Ако во иднина на страната видиш понова верзија а кај тебе не се апдејтува преку телефон, тогаш нешто не е во ред. Истотака провери во телефонот дали имаш блоутвер, т.е апликации што цело време ти сметаат, реклами, глупи антивируси и слично.
Се си е како што треба, биди си спокоен.Вчера го земав и одма ми побара апдејт а реклами и вируси до сега ми нема пуштено, за сега работи добро
Фала ви на одговорите
А како виде дека не е? Ознаката на билдот е ок
За да си посигурен најдобро е да си провериш на официјалната страна и да видиш дали верзијата таму се совпаѓа со верзијата на телефонот...
Postage:Moже ли некој да каже дали има спас за овој телефон ако се земе?
Xiaomi Redmi 3S - 16GB - Gold (Unlocked) Smartphone | eBay
Ако со обично држење на power копче не се уклучи, заглавен е во едл. Ако е таков, тогаш само во канта.Moже ли некој да каже дали има спас за овој телефон ако се земе?
Redmi 3s со следниот проблем,
The issue is that the device will not boot up.
The LED lights up when connected but then nothing happens.
Once connected to a pc the phone shows up as qualcomm usb QD-loader 9006.
Тогаш ниту deep flash кабел не помага?Ако со обично држење на power копче не се уклучи, заглавен е во едл. Ако е таков, тогаш само во канта.
Sent from my MI 5s
Па кабелот е да влезеш во ЕДЛ. Ако сам влага а не се рестартира, заглавена е некоја партиција и толку од него.Тогаш ниту deep flash кабел не помага?
Имам мoжност да го земам во Англија, затоа прашувам. Што би можел да го прашам човекот, за да дознаеме дали му има спас?
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден