the_maker
poweruser
Одлични се, имаат и заштита мислам од blue light.Xiaomi наочари!?!?!
![]()
Одлични се, имаат и заштита мислам од blue light.Xiaomi наочари!?!?!
![]()
Mi 5 има 4 axis stabilisation, една класа подобра е, но на Mi 5C мислам дека има малце поголем сензор.Како е камерата на mi5c vs mi5?
Одлично. Сега да чекаме Xiaomi кондоми.Xiaomi наочари!?!?!
![]()
И тоа не обични, туку смарт.Одлично. Сега да чекаме Xiaomi кондоми.
Sent from my Redmi 3S
Колку што видов се со комплетна заштита, плус ќе имаат заштита од гребење(oleophobic coating).Одлични се, имаат и заштита мислам од blue light.
Се извинувам, што се убацувам у темава, сакам да прашам ми треба добар Xiaomi телефон, до кај 400Е по можност да има добра камаера за навечер и солидна батерија. Може препораки од странство ке го нарачам.
Се извинувам, што се убацувам у темава, сакам да прашам ми треба добар Xiaomi телефон, до кај 400Е по можност да има добра камаера за навечер и солидна батерија. Може препораки од странство ке го нарачам.
а дали го покриваат цел дисплеј? јас имам порачано 2 парчиња од али пишува full cover ама не верувам дека ке бидат full бидејки на краевите има заоблено 2.5 стакло.Кој бара добри а ефтини стакла за Xiaomi телефони еве линк:
2Pcs 9H+ Premium Tempered Glass Film Screen Protector For XiaoMi Redmi Phone | eBay
Ги нарачав пред еден месец сеа ми стигнаа. Уредно спакувани во картонска кутија, плус внатре соодветно спакувани и заштитени. 2 стакла за неполни 4 долари. Стаклата се доста тенки, и воопшто не се забележува врз телефонот. Во комплет со 2 пара влажна/сува марамица и лепенка за отстранување на евентуална прашина после чистењето на екранот. Препорачувам за Xiaomi телефони![]()
покрива екранот целосно кај ми5s.а дали го покриваат цел дисплеј? јас имам порачано 2 парчиња од али пишува full cover ама не верувам дека ке бидат full бидејки на краевите има заоблено 2.5 стакло.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Za ista cena, istoto pakuvanje go ima i kaj nas bez da cekas 1 mesec. Dve stakla za Note 3 pro gi zedov 200 denariКој бара добри а ефтини стакла за Xiaomi телефони еве линк:
2Pcs 9H+ Premium Tempered Glass Film Screen Protector For XiaoMi Redmi Phone | eBay
Ги нарачав пред еден месец сеа ми стигнаа. Уредно спакувани во картонска кутија, плус внатре соодветно спакувани и заштитени. 2 стакла за неполни 4 долари. Стаклата се доста тенки, и воопшто не се забележува врз телефонот. Во комплет со 2 пара влажна/сува марамица и лепенка за отстранување на евентуална прашина после чистењето на екранот. Препорачувам за Xiaomi телефони![]()
Имав претходно стакло од Хај, ама малку подебело е од ова што го купив. И онака она првото лошо го залепив, и ми останаа прашинка по стаклото, сеа ова го залепив профи. Воглавно само ниликин е најдоброто стакло, ама 400 ден ми се гледаат многу за едно стакло.Za ista cena, istoto pakuvanje go ima i kaj nas bez da cekas 1 mesec. Dve stakla za Note 3 pro gi zedov 200 denari
кај мене несака.. дали дека барањето има рок на траење или друго е во прашање незнам.Откако ќе ми пратат смс дека ми е одобрено да го отклучам бутлоадерот, колку време е валидно одобрението?
Пример ми стигна смс дека ми е одобрено но немам потреба веднаш да го отклучам, дали со истото одобрение може да го отклучам по 3-4 месеци?
Се пробав и несака никако. На глобал ром, шансите да го отклучиш се ептен мали. Нарачав Deep Flash кабел од Али, чекам да стигне и ке го средам со него, ке флешувам кинески девелопер, ке отклучам БЛ на него, и потоа ке си флешнам ЕУ.Многу е дискутирана темата, но ако и со правилни пишани постапки несака, тогаш избриши скроз драверите и пак инсталирај ги. Можеш и најнови адб да симнеш од гугл, може да помогне.
Sent from my MI 5s
Ја никако не можев да направам unlock bootloader на redmi pro. Претходно со други телефони не сум имал проблем. Сега со добиен код од Ми по 100 пати заглавува на 50%.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден