И шо има врска тоа. Ќе се апдејтира. Да не сакаш со октомриски апдејт да бидеКинеска верзија софтвер од Јануари 2016-та. Го заборавиле времето овие. Стара верзија од времето на дедо ное.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
И шо има врска тоа. Ќе се апдејтира. Да не сакаш со октомриски апдејт да бидеКинеска верзија софтвер од Јануари 2016-та. Го заборавиле времето овие. Стара верзија од времето на дедо ное.
Тоа е кинеска верзија, но не од Ми, туку од суљософт.. Види колку бројки има верзијатаКинеска верзија софтвер од Јануари 2016-та. Го заборавиле времето овие. Стара верзија од времето на дедо ное.
Добиваш сомнителен софтвер од кутија момче. Којзнае кој уште ти го има контактите, пораките и целата комуникација.И шо има врска тоа. Ќе се апдејтира. Да не сакаш со октомриски апдејт да биде
Нема да се апдејтира, не може да добива апдејти бидејќи не е официјален Шаоми софтвер, јас итно би го менал, бидејќи таквите често содржат спајвер/адвер/малвер итн.И шо има врска тоа. Ќе се апдејтира. Да не сакаш со октомриски апдејт да биде
Ајде ако може помош. Девојка ми е заинтересирана да земе Xiaomi телефон. Има буџет од 15000ден (+-1000ден. Макс) Најбитна и е камерата кој од палетата во тој ценовен ранг има најдобра камера?
Слободно дадете предлози ваши мислења/совети
Ping @the_maker
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
A 3s?
3S е буџет класа. Не очекувај да стават квалитетна камера во буџет класа. Други работи ја "красат" буџет 3S класата.A 3s?
Ако добро те разбрав RedMi Note 3 Pro e подобар од RedMi Pro така?Мi5 на старо е најдобар од аспект на камера (ако можеш да го најдеш за таа цена)
После тоа како целосен продукт RN3P > RP > Mi4c
Mi4c го има моментално низАко добро те разбрав RedMi Note 3 Pro e подобар од RedMi Pro така?
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
Иначе бест-бај all-rounder
сеуште е
Redmi Note 3 Pro,
бар за мене е![]()
Со кинескиот софтвер од Хајоми, можно е да испраќа податоци во кина. Инаку нели и беше хајоми на тапет дека испраќа податоци во кина од една апликација, и апликацијата во наредниот апдејт, беше отсранета веднаш од европскиот билд (како и од кинескиот). Евопскиот ром е чист ко солза, за кинескио незнам, пошо не сум го користел. Веднаш се префрлив на европски откако го купив.Денес читав на другиот форум, постнат линк од статија од Бугарски ИТ сајт,
и колку што сватив,
во сите Кинески телефони(вклучувајќи ги и Шајоми) имало вграден sniff app што "снима" наводно,
и наводно праќа бар еднаш на 72.часа log кон Кинески сервер.
Колку е вистина, кој ќе ги знае.
(ја не верувам на никого, така да, ништо битно не чувам на телефон, пасворди и да хакнат нема да биде првпат нит последен)
Едит :
наводно статијава е озвадок од ЊуЈорк тајмс.
Еве линкче.
http://www.dnes.bg/technology/2016/11/16/imate-li-kitaiski-smartfon-moje-bi-vi-sledi.322465
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Конкретно на Redmi Note 3 Pro,Дали може да се стави stock андроид на уредиве? Ми треба да зеам телефон за резерва, така да нешто бест бај е баш тоа што барам. Колку е тој ми4ц?
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден