Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Стара Acrobat Pro лиценца - каде да се купи

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.071
14.170
Селерот штотуку ги врати парите на Kinguin Balance. Сега пуштив тикет да ги вратат на original payment method што всушност е пејпал.

Инаку имав докажување. Цела среќа што Адобе сеуште има даунлоад линкови до адобе 2020. Инаку ќе ме мафташе дека фајлот од гугл драјв е оригинален.

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.558
19.236
Селерот штотуку ги врати парите на Kinguin Balance. Сега пуштив тикет да ги вратат на original payment method што всушност е пејпал.

Инаку имав докажување. Цела среќа што Адобе сеуште има даунлоад линкови до адобе 2020. Инаку ќе ме мафташе дека фајлот од гугл драјв е оригинален.
Требаше да го провериш исото за дигитални потписи.
Највероватно се работи за volume верзија која сеуште нема искористено лиценца.

Новиот закон во EU им овозможи на луѓето и компаниите да можат да ги продаваат неискористените лиценци а мислам, но не сум сигурен, дека може и моментална лиценца под услов да се деактивира.

Ако сакаш, for science, пушти ми линк од гугл драјв верзијата за да ја проверам.

Или самиот ти да провериш преку Powershell

Get-ChildItem -Path "C:\Патека\До\Твојот\Фолдер" -Recurse -File | Get-AuthenticodeSignature | Select-Path Path, Status, SignerCertificate | Format-Table -AutoSize

Сума сумарум. Или е престаната volume EU лиценца која е блокирана од Адобе па сега мора преку нивно volume iso или е дубара.

Значи, мора да има дигитални потписи на setup.exe или setup.msi.Ова милион посто.

Нови мислења

Последни теми

ит маркет

На врв