Кога гледам видео на RN 10S понекогаш екранот сам од себе се заклучува, дали некој имал такво искуство?
Poco x3 pro i note 10sКој телефон е моментално најдобар избор до 14.000?
Решение дали постои?
Решение дали постои?
Ваљда ќе е нешто слично со Хазелблад и кој беа не се сеќавам, ништо посебно.
Ваљда ќе е нешто слично со Хазелблад и кој беа не се сеќавам, ништо посебно.
Како се доближуваат до дслр така се оддалечуваат од телефон.
Не мислат они ништо и не си прават бајрам, туку само профит и маркетинг.Колку повеќе мислат дека се доближуваат до ДСЛР толку повеќе си прават бајрам со умот.
Што користите за снимање видеа,stock app или gcam?
Имам доста проблеми, незнам дали е до телефонот или софтверски нешто зафркава, најчесто се губи фокусот и имам проблеми со звукот, поточно звукот го слушам брановито...
Користам Poco X3 Pro...
Како се доближуваат до дслр така се оддалечуваат од телефон.
Јас немам такво искуство, телефонот ми врши супер работа, имам 6-7H SOT, добри перформанси, супер дисплеј и звучки како и феноменална камера со GCAM. Софтверот мањка ама се трпи. Подобрување на релфлексии и квалитет на стакло, како и континуиран оптички зум е она што се бара од следни интерации, едната работа веќе ја покриваат така да супер.
Ќе праиме муабет ко ќе ја фатиш првата женска.Зборење на телефон во 2022![]()
Ќе праиме муабет ко ќе ја фатиш првата женска.
Јас или син ми?Со месеци имам искористени 0 од „беспланите“ минути.
Па примарна работа на телефонот е да разговараш, со шаоми е невозможно да направиш разговор без да прекинеш или да го ставиш на холд едно 3 пати.
Цел свет се жали од проксимити сензорот, мене не ми е јасно како тебе ти е ок
За се друго се согласувам. Ако не го заебаа проксимити сензорот, никогаш немаше ни да ми текне да мењавам телефон. Ама буквално секој разговор беше проблематичен.
Нема врска ромот, и таму и таму си ги има проблемите. Хардверски е. Пробано. Верувај, уште не можам да си простам што земав самсунг ама па од друга страна, не ми иде да го бапнам од земја после секој разговор.Јас сум на ЕУ ром каде го нема тој проблем, знам дека се тиња со багови![]()
CAR POWER VOLTAGE CONVERTER EXTRALINK OPIM-600W 12V>230V, 600W, w/USB
2.410,00 ден
VGA ASUS DUAL RTX5060 OC 8GB GDDR7,3xDP, HDMI, 90YV0N12-M0NA00
22.580,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
MOUSE WIRELESS USB HAMA MW-500 RECHARGE, BLUE, 173034
800,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден