Кога гледам видео на RN 10S понекогаш екранот сам од себе се заклучува, дали некој имал такво искуство?
Poco x3 pro i note 10sКој телефон е моментално најдобар избор до 14.000?
Решение дали постои?
Решение дали постои?
Ваљда ќе е нешто слично со Хазелблад и кој беа не се сеќавам, ништо посебно.
Ваљда ќе е нешто слично со Хазелблад и кој беа не се сеќавам, ништо посебно.
Како се доближуваат до дслр така се оддалечуваат од телефон.
Не мислат они ништо и не си прават бајрам, туку само профит и маркетинг.Колку повеќе мислат дека се доближуваат до ДСЛР толку повеќе си прават бајрам со умот.
Што користите за снимање видеа,stock app или gcam?
Имам доста проблеми, незнам дали е до телефонот или софтверски нешто зафркава, најчесто се губи фокусот и имам проблеми со звукот, поточно звукот го слушам брановито...
Користам Poco X3 Pro...
Како се доближуваат до дслр така се оддалечуваат од телефон.
Јас немам такво искуство, телефонот ми врши супер работа, имам 6-7H SOT, добри перформанси, супер дисплеј и звучки како и феноменална камера со GCAM. Софтверот мањка ама се трпи. Подобрување на релфлексии и квалитет на стакло, како и континуиран оптички зум е она што се бара од следни интерации, едната работа веќе ја покриваат така да супер.
Ќе праиме муабет ко ќе ја фатиш првата женска.Зборење на телефон во 2022![]()
Ќе праиме муабет ко ќе ја фатиш првата женска.
Јас или син ми?Со месеци имам искористени 0 од „беспланите“ минути.
Па примарна работа на телефонот е да разговараш, со шаоми е невозможно да направиш разговор без да прекинеш или да го ставиш на холд едно 3 пати.
Цел свет се жали од проксимити сензорот, мене не ми е јасно како тебе ти е ок
За се друго се согласувам. Ако не го заебаа проксимити сензорот, никогаш немаше ни да ми текне да мењавам телефон. Ама буквално секој разговор беше проблематичен.
Нема врска ромот, и таму и таму си ги има проблемите. Хардверски е. Пробано. Верувај, уште не можам да си простам што земав самсунг ама па од друга страна, не ми иде да го бапнам од земја после секој разговор.Јас сум на ЕУ ром каде го нема тој проблем, знам дека се тиња со багови![]()
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден
CPU AMD RYZEN 9 9950X3D2, 16C/32T, 5.6GHz 192MB 200W, w/ AMD Radeon Graphics, s.AM5, BOX, 100-100001978WOF
61.360,00 ден