Доколку си на PS4 и бараш жртви, пишиeFootball PES2020![]()
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Дај инфо за купонов? Шо како каде?BTW 2ката Division моментално на Епик е $5, после $10 купон кој може секој да го земе.

Steam може некако да се дупне... предновогодишно, дедомразовски!
Кецот ја добив бесплатно од Gold Live на Xbox, додека 2ката ја начекав на новогодишен попуст од 120$ на 25$ ама Ultimate Edition. Стандардната верзија беше за некој си 10-11$.И двете ги зема ?
глеам на убисофт 15 евра e 2ката , а на г2а кецот ја има за 12-13 евра
Сакам кецот да ја купам демек хноролошки да изиграм , иако знам дека не се поврзани , и се мислам ако ја земам само кецот сега , дали на друг попуст во иднина ќе ја начекам истава цена за 2ката (15 евра).
Го решив проблемот со преинсталација на os, сега иде со над 100 фрејма, ама јас сум за е...е во изминатиов период сменив процесор две три различни графички амд невидии а не преинсталирав os.CPU бенчмарк за Metro Exodus неможам да најдам, 35 фрејма имам со r5 2600 и 90% процесорот оптеретен, wtf треба ли појак cpu за играва или нешто не чини кај мене?
Играта е можеби најдобра у последните 5+ години во серијалот NFS али приказните им се интересни за 15годишни тинејџери... Како и да е ова е одличен баланс за забавна игра иако секогаш е 80% доминира аркаден карактер.Need for Speed HeatНе е лоша играва, има одлична графика и интересна приказнa.
Metro Exodus. Па графички поимерсивна игра не сум играл досега. На лето пак ќе ја играм со TrueHDR + RTX 3080 тогаш вистинска лепота ќе излези.
Па ми рекле. А шо праиш со Vice City ти? xDVice City!
![]()
Ти некој заебан лик си a?![]()
Па ми рекле. А шо праиш со Vice City ти? xD
80ти Мајами ми е мерак голем..
Ќе гледаш скарфејс тогаш и ќе играш скарфејс. Многу јак саундтрак има играта. Секако vice city е пародија на скарфејс.
Испратено од OnePlus 5T преку IT.mk форум апликација
Тони МОнтана О-Џи брате, нема како него. Овие сите се преваранти (вклучувајки го и дружето од Vice City.Последно ја пробав пред неколку години не можеше да се пушти на модерен оперативен систем, сеа читам има некој work-arounds на нет, да се проба пак.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден