Честито ...Од вчера корисик на Oneplus 3. So far so good. Никакви замерки, телефонот едноставно лета.
![]()
Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk
Ејјјјјјј браво! Сакам да го допрам...
ќе ви го дадам да го допрете,чим толку инсистирате за вас не е проблемИ јaс истo сaкaм дa гo дoпрaм!
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ќе ви го дадам да го допрете,чим толку инсистирате за вас не е проблем![]()
Кoј мoдел е А3000?Пон-пет после 16ч сум слободен. Кој сака да го допре (па и нешто повеќе), слободно.
Инаку, за сите што ги интересира - 28.500мкд го платив, преку мејкерот. Воедно и благодарност до него.
Correct.Кoј мoдел е А3000?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Correct.
Hehe dzabe ne e ипхоне
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Врв телефон, историја in the makingHTC Sensation, still oldschool
CM 12, со дупла батерија шо едвај држи, се бара замена во меѓувреме
Да знаат од HTC шо му се десило на телефонов и уште е жив најверојатно ќе ме стават на електрична столицаВрв телефон, историја in the making
Sent from my MI 5
И јас исто, ХТЦ окорели фан.. Јас бев админ на Шаоми за ХТЦ цели 3 години. Сите што имаа макар и старо ќумбе како Desire ги "описменував" со МИУИ. Хадрвер врв, софтвер фрула (сем кастом ромчиња, ко миуи за него). За нив ми е највеќе криво што промашуваат стратегии за продажба, ама тоа е, живот тече даље..Да знаат од HTC шо му се десило на телефонов и уште е жив најверојатно ќе ме стават на електрична столица![]()
И после замената ќе има почесно место, а искрено после искуството со него не би земал нешто друго освен HTC
нешо му се намерачив на новиот нексус, ќе го вадат од HTC, Xiaomi ми изгледаат топ, мада колку роми (yeah, pun intended) има, то баш и не знам... Ако крепи AOSP, можда и ќе се премисламИ јас исто, ХТЦ окорели фан.. Јас бев админ на Шаоми за ХТЦ цели 3 години. Сите што имаа макар и старо ќумбе како Desire ги "описменував" со МИУИ. Хадрвер врв, софтвер фрула (сем кастом ромчиња, ко миуи за него). За нив ми е највеќе криво што промашуваат стратегии за продажба, ама тоа е, живот тече даље..
Sent from my MI 5
Зависи кој, најчесто за постарите има све, а за новиве, за некои 3-4 месеци од почетокот на продажбата..нешо му се намерачив на новиот нексус, ќе го вадат од HTC, Xiaomi ми изгледаат топ, мада колку роми (yeah, pun intended) има, то баш и не знам... Ако крепи AOSP, можда и ќе се премислам![]()
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден