Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Kodi - Генерална дискусија

HardCorec

poweruser
4 ноември 2013
3.599
5.545
dominion.mk
HardCorec's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 12400F
Motherboard
Asus B85 Pro Gamer
Storage
SSD Kingston 2TB
PSU
Cooler Master B500
RAM
HyperX Beast 4x16gb
Video card
GTX 1660 Super
Case
Cooler Master HAF
Mouse
Asus Echelon
Keyboard
Cooler Master Storm
Monitor
Philips 276E
OS
Windows 10 Pro 64bit

Ab@ace

lurker
21 мај 2016
852
733
Ако платам 3 евра за 15 дена, откако ке изминат тие 15 се плаќа повторно (што е нормално), така?

Да кога ке поминат тие 15 дена нема да ти ги отвара дебрид линковите имаш поени до 1000 па може да се конвертираат за 30 дена безплатно

еве го на 4к

2ldkh6u.png

HardCorec

poweruser
4 ноември 2013
3.599
5.545
dominion.mk
HardCorec's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 12400F
Motherboard
Asus B85 Pro Gamer
Storage
SSD Kingston 2TB
PSU
Cooler Master B500
RAM
HyperX Beast 4x16gb
Video card
GTX 1660 Super
Case
Cooler Master HAF
Mouse
Asus Echelon
Keyboard
Cooler Master Storm
Monitor
Philips 276E
OS
Windows 10 Pro 64bit
Есктра! Фала ти за инфово.

Ab@ace

lurker
21 мај 2016
852
733
150 ден е за 15 дена а 210 е за еден месец не гледам причина да се оди на 15 дена,мада ја бев скептик и прво платив на 15 дена после на месец дена,сеа кога ке истечат планирам да си платам за 3 месеца

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

HardCorec

poweruser
4 ноември 2013
3.599
5.545
dominion.mk
HardCorec's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 12400F
Motherboard
Asus B85 Pro Gamer
Storage
SSD Kingston 2TB
PSU
Cooler Master B500
RAM
HyperX Beast 4x16gb
Video card
GTX 1660 Super
Case
Cooler Master HAF
Mouse
Asus Echelon
Keyboard
Cooler Master Storm
Monitor
Philips 276E
OS
Windows 10 Pro 64bit
Јас би одел на 9 или 16евра, поисплатливо е а плус се добиваат и 800 поени.

kapistec

read-only
4 февруари 2015
35
9
Skopje-Kapistec
Воа не ми е сигурно многу,зошто од официјалната страна не ?
Pa od oficijana strana e. Koga odis najdolu na oficijalnata strana vo delot country se odbira Worldwide i tamu e taa strana.

Kako i da e ke odam preku glavnata strana. Mi dava subscribe i posle mozam preku kartica da platam za 15 dena (za proba). Kolku razbrav mozam so mojot account, na rabota preku PC da platam pa posle doma na Kodito na Anroid box-ot da gledam t.e ne e bitno preku koj ured si platil.
Inace gi koristam Neptune Rising i Genisis Reborne najcesto pa preku niv i bi prodolzil.

Последна промена:

Cika

poweruser
8 декември 2009
2.771
1.641
Користи некој quasar од тука? На неколку уреди го користам, главно гледам торенти од рутракер во 4к, има бааги содржина.

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
на нептун треба од нептун адонот да го подесиш

Пробав нејке никако на Нептун незнам зошто, иначе за постари филмови реал дебрид не врши работа,а земав и за 7дена AllDebrid: High quality unrestrained downloader, universal access, lossless speed. исто како и реал за постари филмови линкови тапа.

Ab@ace

lurker
21 мај 2016
852
733
Пробав нејке никако на Нептун незнам зошто, иначе за постари филмови реал дебрид не врши работа,а земав и за 7дена AllDebrid: High quality unrestrained downloader, universal access, lossless speed. исто како и реал за постари филмови линкови тапа.

Исто е и за торентите постари филмови на торенти па немаат сидери исти гавол ти е? мада па се наога некој со добра слика 720п од постарите

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.376
5.511
Користи некој quasar од тука? На неколку уреди го користам, главно гледам торенти од рутракер во 4к, има бааги содржина.
Квазар е напуштен одамна. Заменет е со елементум. После него инсталирај го Burst for Elementum и имаш провајдери до еден куп тракери, вклучувајќи ги TPB, 1337, rarbg, a има поддршка и за приватни тракери. Плус можеш сам да си додаваш. А со контекст мени додатокот можеш да го повикаш од било кое место.

kapistec

read-only
4 февруари 2015
35
9
Skopje-Kapistec
Сакам да го инсталирам Popcorn Time. Имам андроид box Tanix Tx3 mini и го инсталирав Popcorn time (3.2.2 аpk fajl) ама кај сериите не ми дава епизоди да бирам (за филмови е ок). Веројатно е потребна некоја верзија која ќе работи како треба. Некој предлог или искуство околу ова?
П.С. Ако може и преку Коди да оди, преку кое репо да одам?
Инаку имам адони како Нептун, генисис реборн и сл. ама би сакал и преку Popcorn time доколку има начин да работи како треба

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Сакам да го инсталирам Popcorn Time. Имам андроид box Tanix Tx3 mini и го инсталирав Popcorn time (3.2.2 аpk fajl) ама кај сериите не ми дава епизоди да бирам (за филмови е ок). Веројатно е потребна некоја верзија која ќе работи како треба. Некој предлог или искуство околу ова?
П.С. Ако може и преку Коди да оди, преку кое репо да одам?
Инаку имам адони како Нептун, генисис реборн и сл. ама би сакал и преку Popcorn time доколку има начин да работи како треба

Popcorn е старо веќе. Погоре ти пишаа еден куп едони а коди. Јас сум олдскул и уште користам само Exodus.

kapistec

read-only
4 февруари 2015
35
9
Skopje-Kapistec
Popcorn е старо веќе. Погоре ти пишаа еден куп едони а коди. Јас сум олдскул и уште користам само Exodus.
Кога ќе наполни баферинг попкорн не ми сецка а и преводите ми се некако подобро сетирани. Како и да е сакам да го имам во опција доколку може да функционира како треба.

creator

hello world
26 јануари 2009
89
67
Да споделам бидејки мене ми помогна.

Имам постар android box што работи на android 4.4, на него може официјален коди до 16.1. Коди 17 неможе да се инсталира. Пробав со неколку неофицијални kodi forks, но со сите имаше нешто што " тоа не е тоа".

Случајно налетав на Mygica media center, и овој си работи супер. Боксот ми е во спална и работи одлично без никакви ограничувања, идентично со OSMC на RPi 3 што ми е во дневна.

Се надевам ќе му се најде на некој друг.

krema

OG
24 јуни 2009
15.726
15.818
youtu.be
Го има некој пробано Морфеус ТВ - филмови и серии?
Алтернатива на терариум кој што има подршка и за титлови, на повеќе места налетав на позитивни критики, па ете да споделам со вас. :)

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно