Ab@ace
lurker
- 21 мај 2016
- 852
- 733
Ќе пробам и јас да го инсталирам ова на Kodi на Андроид боксот. Кажи некои филмови со 4k.![]()
Моментално само John Wick 2 го имам најдено на 4к
Ќе пробам и јас да го инсталирам ова на Kodi на Андроид боксот. Кажи некои филмови со 4k.![]()
Ако платам 3 евра за 15 дена, откако ке изминат тие 15 се плаќа повторно (што е нормално), така?Моментално само John Wick 2 го имам најдено на 4к
Ако платам 3 евра за 15 дена, откако ке изминат тие 15 се плаќа повторно (што е нормално), така?
Јас би одел на 9 или 16евра, поисплатливо е а плус се добиваат и 800 поени.
Buy premium keys to Real-debrid.com
Gledam tuka (i Makedonija ja ima-FIROM ustvari) deka i za 7 dena moze da se plati (cisto za proba)
Pa od oficijana strana e. Koga odis najdolu na oficijalnata strana vo delot country se odbira Worldwide i tamu e taa strana.Воа не ми е сигурно многу,зошто од официјалната страна не ?
Real Debird само преку Placenta или и други addoni може? Neptune rising нејќе.
Real Debird само преку Placenta или и други addoni може? Neptune rising нејќе.
на нептун треба од нептун адонот да го подесиш
Пробав нејке никако на Нептун незнам зошто, иначе за постари филмови реал дебрид не врши работа,а земав и за 7дена AllDebrid: High quality unrestrained downloader, universal access, lossless speed. исто како и реал за постари филмови линкови тапа.
Квазар е напуштен одамна. Заменет е со елементум. После него инсталирај го Burst for Elementum и имаш провајдери до еден куп тракери, вклучувајќи ги TPB, 1337, rarbg, a има поддршка и за приватни тракери. Плус можеш сам да си додаваш. А со контекст мени додатокот можеш да го повикаш од било кое место.Користи некој quasar од тука? На неколку уреди го користам, главно гледам торенти од рутракер во 4к, има бааги содржина.
Сакам да го инсталирам Popcorn Time. Имам андроид box Tanix Tx3 mini и го инсталирав Popcorn time (3.2.2 аpk fajl) ама кај сериите не ми дава епизоди да бирам (за филмови е ок). Веројатно е потребна некоја верзија која ќе работи како треба. Некој предлог или искуство околу ова?
П.С. Ако може и преку Коди да оди, преку кое репо да одам?
Инаку имам адони како Нептун, генисис реборн и сл. ама би сакал и преку Popcorn time доколку има начин да работи како треба
Кога ќе наполни баферинг попкорн не ми сецка а и преводите ми се некако подобро сетирани. Како и да е сакам да го имам во опција доколку може да функционира како треба.Popcorn е старо веќе. Погоре ти пишаа еден куп едони а коди. Јас сум олдскул и уште користам само Exodus.
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден