kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.081
- 7.769
Што процесор има?Пробано е и преку адб истотака али permission denied .![]()
Што процесор има?Пробано е и преку адб истотака али permission denied .![]()
ProcesorMTK 6577 1GHzШто процесор има?
Adb reboot boot loader те носи у fastboot? Ако успееш, ваљда fastboot -w ќе избрише јузер партиција и кешProcesorMTK 6577 1GHz
онака пробав случајно преку adb reboot recovery . откако се ребутира и влезе во рикавери ми го покажа андроидот со црвен извичник и немаше никакви опции што и ми падна чудно и се изнервирав и ги искликав сите копчиња и за чудо ми ги даде опците за форматирање , update via adb и т.н и преку таа опција направив формат на све. Најважното е тоа што HOME копчето требало да се притисне додека е во тој мод за да влезе во менито .
Мислиш е повеќе?Ова камерава кај Хајомиво 8 МП е вистински или со интерполација, до 8МП како кај другиве кинези.?
Помалку секако. Кинезите ставаат 3мп камера а со интерполација ја прикажуваат сликата како 5 или 8 мп.Мислиш е повеќе?
Да ама Xiaomi не се како сите останати кинези, сакаат да се пробијат на светски пазар и ситни трикови не треба да се дел од нивната политика на работењеПомалку секако. Кинезите ставаат 3мп камера а со интерполација ја прикажуваат сликата како 5 или 8 мп.
Мој најдобронамерен совет ти е да го скокнеш G2 Mini, не вреди. Премногу багови има а премалку поддршка. Не е ни приближно близок до неговиот поголем батко G2-ката. На твое место, би присобрал уште малку, и чим у стартна постава за телефони ти е S3-ka, би земал Redmi Note Pro. (13.600)Е добро да, ама и во цена е подобар +3600
Незнам уште што телефон да земам, овие ми се мотаат деновиве низ глава:
- Idol 2 ~ 10.000
- G2 Mini ~ 11.500
- Galaxy S3 ~ 13.000
Или да експериментирам со некој од кинескиве, GSmart Mika M2, некој од овие Xiaomi.
Не ми врши работа тој, огромен е цигла, Size : 154*78.7*9.45mm (H*W*D).Мој најдобронамерен совет ти е да го скокнеш G2 Mini, не вреди. Премногу багови има а премалку поддршка. Не е ни приближно близок до неговиот поголем батко G2-ката. На твое место, би присобрал уште малку, и чим у стартна постава за телефони ти е S3-ka, би земал Redmi Note Pro. (13.600)
Koja cena e?Пред некој ден го разгледував LDK u5+ во Анхоч. Ме интересира дали некој го има испробано телефонот. Исто така дали некој користел телефон од овој бренд и дали му работел 3г интернетот од вип ( бидејќи ми кажа вработениот дека некакви проблеми имало со вип ).
ХАХАХАХАХАХАЦента му е 8480 денари, а ти после ке му речеш боље дај уште иљадарка и земи го Xiaomi Redmi 1S за 9990 многу боље телефон и после Гајче ке потврди. Ептен некако во круг иде темава...
П.С. Не му верувам баш така лесно на некој што се вика Бин Лин...![]()
Ако ме прашуваш за redmi note pro.@Gajche-X кажи ми како му е брзината, камерата и батеријата?
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020297-EU
10.710,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден